Avlu 29. yeni bölümde köstebeğin kim olduğu ortaya çıkacak mı?

Sevilen dizi Avlu bu akşam ekrana gelecek. Perşembe akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Avlu’da bu akşam nefes kesen anlar yaşanacak. Deniz’in içlerindeki köstebeği bulup bulmayacağı da merak konusu oldu. İşte tüm detaylar…

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 12:47 Güncelleme 07 Şubat 2019, 12:47
Avlu 29. yeni bölümde köstebeğin kim olduğu ortaya çıkacak mı?

İÇİNDEKİLER



Dizi konusu ve sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Avlu dizisi için geri sayım başladı. Avlu'nun yeni bölümünde bu akşam Azra'yı bekleyen sürprizin ne olacağı da merak ediliyor.

Geçtiğimiz haftayı hatırlamayanlar ya da izlememiş olanlar için Avlu'nun son bölümünde yaşananları da derledik. Ayrıca Avlu'nun 29. bölüm fragmanlarını haberimizde bulabilirsiniz.

AVLU 29. BÖLÜM FRAGMANI

AVLU YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz'i şoke etmiştir. Peki yeni bölümde köstebeği bulabilecek midir? Azra'nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra'ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur. Bu sürprizin ne olacağı 29. bölümde ortaya çıkacak.

AVLU DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Geçen hafta yayınlanan Avlu dizisinde; Azra, uzun zamandır heyecanla sonucunu beklediği mahkemeden yüzünde bir gülümseme ile döner. Artık özgürlüğünün kapıları aralanmıştır. Deniz ise kulağına fısıldanan bir haber ile büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. Nihal müdür cinayetindeki sürpriz gelişmeler Murat'ı büyük sarsıntıya uğratır. Bu esnada tekrar açılan arşivden Zerrin de kendi işine yarayacak yeni bilgiler elde edecektir.