Yakı otu prostatı çözer | Maria Treben’in şifalı reçeteleri yalnızca TAKVİM’de...
Erkeklerin korkulu rüyası prostatın çözümü, doğadaydı. Maria Treben, böbrek hastalıklarını iyileştiren yakı otunun, prostat şikayetlerini azalttığını anlattı...
Sağlıklı bir hayat isteyenler, şifayı doğada yakaladı. Tüm hastalıkların tedavisi, sofralardan eksik olmayan bitkilerde saklıydı. Çek yazar ve şifacı Maria Treben, hastalıkların bitkisel reçetelerden gelen tedavi yöntemlerini anlattı. Bitkilerden elde edilen çay, banyo ve kremler ile dermansız hastalıkları bile iyileştirmeyi başardı. Reçetelerinde bahsettiği otların mutlaka doktor kontrolünde tüketilmesi gerektiğini vurguladı. TAKVİM, o reçeteleri okuyucuları için açıkladı...
YAKI OTU BÖBREK DOSTU
Yakı otunun sapı, yaprak ve çiçekleri ile beraber toplanmalı. Yalnızca bitkiyi orta yerinden koparıp almak lazım ki kalan kısmından yine yaprak ve çiçek alabilsin. Toplanan ot, taze iken kesilerek çay haline getirilir. Yakı otu çayı en ağır hallerde bile biri sabah aç karnına ikincisi ise akşam olmak üzere günde 2 fincandan fazla içilmemelidir. Bu ot böbrek ve mesane hastalıklarına iyi gelmektedir.
Yakı otunun sapı, yaprak ve çiçekleri ile beraber toplanmalı. Yalnızca bitkiyi orta yerinden koparıp almak lazım ki kalan kısmından yine yaprak ve çiçek alabilsin. Toplanan ot, taze iken kesilerek çay haline getirilir. Yakı otu çayı en ağır hallerde bile biri sabah aç karnına ikincisi ise akşam olmak üzere günde 2 fincandan fazla içilmemelidir. Bu ot böbrek ve mesane hastalıklarına iyi gelmektedir.
Hastalığı bıçak gibi keser. Prostat şikayetlerini azaltır. Erkeklerin idrar yapamama sıkıntılarını bitirir. Mesane kanserini tedavi eder. Prostat hastalığı olanlar, yakı otu sayesinde ameliyata gerek kalmadan eski sağlıklarına kavuşabilirler. Ameliyat olanlardaki yanma ve diğer şikayetler için çok faydalıdır. Ancak doktora danışmayı hiç ihmal etmemelisiniz.
ÇAY: Bir tatlı kaşığı dolusu ot, 1 su bardağı su ile haşlanır. Bir veya iki dakika demlenir. Biri sabah aç karnına, diğeri akşam yemekten yarım saat önce olmak üzere günde sadece 2 fincan içilir.
ÇAY: Bir tatlı kaşığı dolusu ot, 1 su bardağı su ile haşlanır. Bir veya iki dakika demlenir. Biri sabah aç karnına, diğeri akşam yemekten yarım saat önce olmak üzere günde sadece 2 fincan içilir.