Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? 15 Aralık Hadi Supradyn Özel Yarışması 12.30

Hadi bugün 12.30'da takipçilerinin karşısına çıkacak. Supradyn Özel Yarışması ile ödül 30 bin TL olacak. Vatandaşlar yarışma saatini beklerken bir yandan da ipucu sorusunu merak ediyor. İpucu sorusu Hadi'nin instagram hesabından paylaşıldı. Peki, Potasyum hidroksit, su ve yağ asidi bileşimiyle elde edilen temizlik maddesi nedir? İşte 15 Aralık Hadi ipucu sorusu ve yanıtı...

Giriş Tarihi 15 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 15 Aralık 2018, 12:09
Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? 15 Aralık Hadi Supradyn Özel Yarışması 12.30

İÇİNDEKİLER

Hadi canlı bilgi yarışması için geri sayım başladı. Cumartesi günü Supradyn Özel Yarışması ile takipçilerinin karşısına çıkacak olan Hadi'nin ipucu sorusu merak ediliyor. 30 bin TL ödül ile 12.30'da yapılacak yarışma öncesi yarışmacılar bekleyişini sürdürüyor. İşte 15 Aralık Hadi ipucu sorusu...

HADİ İPUCU SORUSU YAYINLANDI

Hadi ipucu sorusu belli oldu. Hadi'nin yaptığı açıklamada, "Bugünkü ipucumuz zamanında sokakları buram buram kokusuyla dolduran, halı temizliğinden organik tarıma bir çok farklı alanda kullanılan, sarı renkli ve yumuşak bir temizlik maddesiyle ilgili. Potasyum hidroksit, su ve yağ asidi bileşimiyle elde edilen bu temizlik maddesinin adını nedir" denildi.

Cevap: ARAP SABUNU

HADİ NEDİR?

Hadi Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanılır.

PARA NASIL ÇEKİLİR?

Kazanılan para 20 TL'yi geçtiğinde hesaptaki para çekilebiliyor. Uygulamanın anasayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereen sayfaya yönkendiriliyorsunuz. 20 TL ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza paranız yollanıyor.