Günlük burç yorumları – 11 Aralık 2018 Salı

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Aralık Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 11 Aralık 2018, 09:52
Günlük burç yorumları – 11 Aralık 2018 Salı

İÇİNDEKİLER

Koç: Dostluklarına ve arkadaşlıklarına güvenme ihtiyacı duyduğun bir gündesin. İnsanların arkandan ne konuştuklarını merak ediyorsun. Eğer mevcut koşullarından mutlu değilsen başka bir şehre yerleşme, ailenin yanına dönmek gibi radikal fikirlerin de gelişebilir. Çalışan bir Koç burcuysan, yetişmesi gereken işler yoğun bir gün geçirmene neden olabilir. Aşka kendinizi fazla kaptırmamalısınız. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor.

Boğa: Kişisel ihtiyaçlarını geliştirmek için ideal bir gün olduğunun farkındasın. Bu yüzden çeşitli eğitimlerle ilgili araştırmalar yapabilirsin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, birlikte hareket edeceğin kişiyi özenle seçmelisin. Gün içerisinde sevgilin ve arkadaşlarınla konuşacağın konuda tutucu davranman gergin konuşmalara neden olabilir. Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin.

İkizler: Bugün iş açısından verimli bir gün olabilir. Grup çalışmaları, yönlendirmek ve maddi konulardaki açıklar için çözümler geliştirmen mümkün. Eğer iş hayatında bir karar aşamasında isen belirleyici olan sen olmak istiyorsun. Aniden yaşanan değişikliğe ayak uydurman zaman alabilir ancak büyük planlar için önemli adımlar atmak üzeresin. Boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak ettiniz.

Yengeç: Hiçbir şey için bugün endişe duymak istemiyorsun. Ancak elinde olmadan çocuklarla ilgili konularda detaylara boğulabilirsin. Sitemkâr tavırlar bugün yapıcı olman gerekliğine işaret ediyor. Maddi imkânlarını düzenlemek için akıllıca yatırımlar yapmak istiyorsun. Eğer iddialı bir atılım yapmak üzereysen ekonomik gelişmeleri de takip etmeni öneririm. Duygularınız çok karışık. Seyahat etmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Sorunları büyütmeyin.

Aslan: Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Kariyerine daha çok önem vereceksin. Geleceğini, hayatını garanti altına almak istiyorsun. Bundan dolayı kendi işini yapmak isteyebilirsin. İş arayışındaysan, kendini umutsuz hissedebilirsin. Ancak mücadele etmeyi bırakma. Su akar yolunu bulur sözlerini hatırlat kendine. Rahatlayın biraz. Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler.

Başak: Bugün Ay'ın konumu iletişimde becerini ortaya koymanı sağlayacak. İnsanlar üzerindeki etkilerin çok yüksek. İş bağlantıları oluşturmak ya da sosyal çevrende çöpçatanlık yapman söz konusu olabilir. Yabancı odaklı müşteriler ile uluslararası bağlantılı konularda ek iş fırsatları oluşabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin sağlık sorunlarıyla uğraşacaksın. Konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız.

Terazi: Bugün profesyonel arenada rahatsız edici diyaloglarla karşılaşabilirsin. Bırak insanlar kıskandıklarıyla kalsınlar. Sen başarılarına bir yenisini daha eklemelisin. Kendi çıkarlarını korumak zorundasın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle fikir ayrılığına düşeceğin konular olabilir. İster istemez dediğim dedik bir tavra bürünebilirsin. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

Akrep: İletişim çabaların bugün seni öfkeli yapabilir. Öğleden sonra biraz daha rahat olacak ve kaygılarından uzak bir atmosferde bulunacaksın. Aile şirketinde çalışıyorsan, hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. Gün içerisinde sosyal çevrende ve ilişkilerinde yeni bağlantılar oluşturacaksın. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

Yay: Bugün iş konusunda detaylar ön planda olacak. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik ve yaratıcı olacaksın. Organizasyon yapmak, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi yaşam alanında ufak değişiklikler yapmak isteyeceksin. Sosyal aktiviteler hızlanabilir. Bu açıdan ekip çalışmaları, grup organizasyonları artacaktır. Hayata olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz.

Oğlak: Üzerindeki ağırlığın nedeni sınırlarını aşamamak olabilir mi! İşte bugün zincirlerini kırıyorsun ve yeni projeler için heyecan duyuyorsun. Ancak geçmişte kalan işlerini düzenlemeden ve yoluna sokmadan farklı sorumluluklar alman gerekebilir. Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene ve iş ortamına farklılık katacaksın. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz.

Kova: Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Düşündüğün ile yaptığın arasında çelişkiler yaşaman mümkün. Aynı anda birden fazla mesele kafanın içinden geçtiği için, aslında sıkıldığını fark edeceksin. Yurtdışı bağlantılı işlerinde özellikle teknoloji ağırlıklı konularda gelişmeleri takip etmelisin. Çok önem verdiğin bir firmanın ilanına başvuruda bulunabilirsin. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeye dikkat etmelisiniz.

Balık: Bugün senin için oldukça hareketli geçecek. Yarım bıraktığın işlerini hızla toparlayacaksın. Uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. İş arayışındaysan, bugün başvuru yapmayı sakın ihmal etme. Şans senden yana olabilir. Ailende, kariyerinde, evliliğinde ve ilişkilerinde önemli gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir. Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz.