Şampiyon dansçı Cem Demir'in ölümünde intihar şüphesi

Adana'da balkondan düşerek hayatını kaybeden dans şampiyonu Cem Demir'in kaza sonucu değil, intihar nedeniyle düştüğü öğrenildi. Demir'in cenazesinin babasına teslim edileceği açıklandı.

Giriş Tarihi 09 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 09 Aralık 2018, 15:17
Şampiyon dansçı Cem Demir’in ölümünde intihar şüphesi

İÇİNDEKİLER

Alınan bilgiye göre, saat 06.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi Damar Arıkoğlu Bulvarı'ndaki bir apartmanın 4'ünce katından beton zemine düşen Türkiye Salsa Şampiyonası'nı 4 kez kazanan, ABD'deki Dünya Latin Dansları Şampiyonası'nda üçüncü olan Cem Demir'in ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

'İNTİHAR' İDDİASI
Yapılan otopsinin ardından arkadaşları, dansçı Cem Demir'in cenazesini almak için morga geldi. Arkadaşları, Demir'in 2 yıl önce annesini kanserden kaybettiğini, bu nedenle bunalımda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadığını söyledi.

Cem Demir'in, olay öncesi kendilerine "Baba parasıyla geçinmek gururuma dokunuyor. Babama iyi bakın" dedikten sonra "Hava alacağım" diyerek balkona çıktığını, buradan da atladığını dile getiren arkadaşları, morg önünde gözyaşı döktü. Cem Demir'in cenazesinin, Bodrum'dan gelecek babasına teslim edileceği belirtildi.

CENAZESİ BABASINA TESLİM EDİLECEK
Demir'in Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı. Demir'in arkadaşları Adli Tıp önünde hüzünlü bekleyişlerini sürdürüyor. Demir'in cenazesi, Bodrum'dan uçakla gelecek olan babasına teslim edilecek.

Genç dansçının Megastar Tarkan'ın "Yolla" isimli şarkısının klibinde de oynadığı ortaya çıktı.