Günlük burç yorumları – 25 Kasım 2018 Pazar

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 25 Kasım Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 25 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 25 Kasım 2018, 09:58
Günlük burç yorumları – 25 Kasım 2018 Pazar

İÇİNDEKİLER

Koç

Bugün yapman gereken çok iş olduğunu düşünebilirsin. Aklın fikrin bir gün önce işte yaşananlarda olabilir. Ancak güne bir yandan fikir değişikliği ile başlamak istiyorsun. Bazı kararlar almak için kendini daha iyi hissettirecek kişiler ile görüşmen mümkün. Güven ve sevgi ihtiyacı konusunda geçmişte haksızlığa uğradığın düşüncesi ile hayatındaki bazı insanları yargılayabilirsin. Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici.

Boğa

Mevcut durumundan daha neşeli ve yaratıcı olacağın bugün, gökyüzünün senin için harika etkileri var. Sosyal yardımlarda bulunmak, arkadaşlarınla ilgilenmek onların yardımına koşmak ön planda olacak. Aynı zamanda kitap okumak, biraz dergi karıştırmak ve ilgi duyduğun konularda araştırmalar yapmakta sana ayrı bir zevk verecek. Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü düşünmeniz herkes tarafından beğeniliyor.

İkizler

Maceracı tarafın ön planda. Daha önce hiç gitmediğin bir yere kısa bir ziyaret düzenleyebilirsin. Gün içerisinde bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişi ile hafta sonu doğa ile iç içe olacağınız bir yere gidebilirsin. Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Sorumluluklarınız artıyor.

Yengeç

Aklında olmayan işler gündemine geliyor. Eğer aniden çıkan bir iş toplantın için yollara düşmen gerekiyorsa bırak öfkelenmeyi, her şeyde bir hayır vardır diye düşünebilirsin. Eğer kalbi boş bir Yengeç burcuysan bugün gizemli ve mesafeli duran biri dikkatini çekebilir. Uzun zamandır hoşlandığın biri varsa onun dikkatini çekmeye çalışabilirsin. Yeni gelen iş teklifleri sizin için çok önemli. Kendi kendinize kararlar alıyor ve çok çabuk vazgeçebiliyorsunuz.

Aslan

Sabah yorgun uyanman motivasyonunu düşürüyor. Aslında evde biriken işler var ancak senin kulağın sürekli telefona gelecek olan mesajda olabilir. Dışarı çıkarak biraz hava almak yerine sosyal medyada günü takip etmek ve güncel haberleri okumayı tercih etmek isteyebilirsin. Sevdiğin kişi yanındayken kendini güvende hissetmek sana iyi geliyor. Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak.

Başak

Yeni başlayan bir ilişkin varsa, adım adım ilerlemende fayda var. Çocukların arasında denge oluşturmak bugünlerde senin için çok zor olmaya başladı. Elinden geleni yaparken ailenden ve büyüklerden yardım istemek durumunda kalabilirsin. Eğer zamanını kendine ayırmak istersen, uzun bir uyku ve sonrasında huzur arayışın devam edecek. Kendinizi dayanılmaz bir güce sahip gibi görüp insanları hafife alıyor gibisiniz. Kırıcı görünebilirsiniz.

Terazi

Aşkın keşfetmekten geçtiğini düşünenlerdensin. Olmazlarla dolu olman, hayat serüvenine yenilerini katma çaban aşkta seni zaman zaman zalim, zaman zaman âlim yapıyor biliyorsun değil mi? Düşündüğün ne varsa hayata akıtırken, bazı gerçekleri göz ardı ediyor olabilirsin. Uzun zamandır ziyaret etmek istediğin kişiler olabilir. Her geçen gün beklentilerinizi arttırıyor ve olumsuzluklarla karşılaştığınızda boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz.

Akrep

Bugünü iple çeken bir Akrep isen, aklındaki planların değişmesi de mümkün olabilir. O kadar çok istemene rağmen gideceğin organizasyonu ya da daveti anlamsız bir şekilde iptal edebilirsin. Çevrene birini yaklaştırman kolay değil. Daha bir seçici, daha bir bağlısın zar zor tutunduklarına. Ama geçen zaman tutkundan ve kararlılığından hiçbir şey kaybettirmedi. Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var.

Yay

Senin için hayat; yapacaklarınla değil yaptıklarınla bir yere gelmektir. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek senin için esas olandır. Aşk senin için; gelişigüzel konuşurken, kalbindeki nasırları, koyduğun mesafelerden görebilmektir. Kolay oluşmamıştır elbet o duvarlar, hepsinin bir sebebi, bir anısı vardır. Ancak artık kalbinin kapılarını açma vakti geldi. Bu arada şıpsevdi tavır sergiliyorsunuz. Bir karar verip orada durmalısınız. İnsanların güvenini sarsmayın.

Oğlak

Bugün kendine karşı oldukça dürüst davrandığın bir gündesin. Son zamanlarda canını sıkanın ne olduğuyla ve bastırdığın duygularla yüzleşebilirsin. Bu durum seni iş yerinle ilgili önemli kararlar almaya itebilir. Maddi kaynaklarınla ilgili konuşmalar, aile içinde bazı tedbirler alınmasına neden olabilir. Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız.

Kova

Hareketli günleri ardında bırakıyorsun. Sabah saatlerinde kendini sıkışmış hissedebilirsin. Bazı konuları akışına bırakman gerekebilir. Sosyal konulara yönelmek seni rahatlatacaktır. Bugün aynı zamanda son zamanlardaki performansın ve hallettiğin işler takdir görebilir. Özellikle ailendeki kadınların sorun yaşadığı konularda, onlara her anlamda destek olabilirsin. İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız.

Balık

Sosyalleşmenin faydalarını gördüğün bir döngüden geçiyorsun. Bugün çok sevgi dolusun. Sevdiğin insanlara sevgini belli edecek şekilde davranmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde haklı olan, tabiri caiz ise davranışlarında tutarlılık oluşturmanı sağlıyor. Eğer hayal kırıklıklarını sırtında yük gibi taşımaz isen taşınmak ya da yeni bir iş düzeni kurmak için yakın arkadaşlarından destek görebilirsin. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir. Yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçeceksiniz.