Kandil mesajları: 2018 Resimli ve kısa Mevlid Kandili mesajları! Mevlid Kandiliniz mübarek olsun

Kandil mesajları, İslam aleminin bugün idrak edeceği Mevlid Kandili'nde güzel bir paylaşım aracı olacaktır. Yakınlarının dostlarının kandilini tebrik etmek isteyen vatandaşların paylaşım yapmak istediği resimli ve anlamlı Mevlid Kandili mesajlarını derledik. İşte en güzel kandil mesajları ve resimli Mevlid Kandili mesajları...

Giriş Tarihi 19 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 19 Kasım 2018, 10:02
Kandil mesajları: 2018 Resimli ve kısa Mevlid Kandili mesajları! Mevlid Kandiliniz mübarek olsun

İÇİNDEKİLER

Mevlid Kandili bugün idrak edilecek. Hz. Muhammed'in doğum günü olarak bilinen Mevlid Kandili'nde vatandaşlar birbirine mesajlar göndererek bu mübarek günü tebrik edecek ve iyilik dileyecek. Bizde bu özel günde paylaşılabilecek en güzel Mevlid Kandili mesajlarını sizler için derledik. İşte paylaşılabilecek en güzel ve resimli Mevlid Kandili mesajları...

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

- Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

- Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, mübarek günler vardır, beraberce kutlamak için. Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

- Ey yüce Peygamber! Senin hürmetine yaratıldı tüm alemler... Mevlid Kandiliniz mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin.

- Bugün günlerin en güzeli. Bugün en sevdiğimizin doğum günü. Hepimizin sevgiliye layık olma dileği ile Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- Alemlere rahmet olan Peygamber efendimizin doğumunun sembolü Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- Allah'ın rahmeti bereketi sizinle olsun gönül güneşiniz hiç solmasın. Yüzünüz aydın, dualarınız kabul olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- Allah hepimize Efendimiz'in(sav) şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip etsin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- Tarihte bugün: Güneş'in Mekke'den doğduğu saptandı. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun....



- Dua ve ibadetlerinizin kabul olması dileğiyle... Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- Mübarek günler vardır, beraberce kutlamak için. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- "Es -Selamun Aleykum; Nuruyla alemimizi şereflendiren Efendimiz'in (s.a.s) Şefaatine nail olmanızı dilerim. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...

- Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

- Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kandiliniz mübarek olsun.

- Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

- ALLAH"ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlid Kandili"nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çeki düzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Mevlid kandiliniz mübarek olsun!



- Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

- Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

- Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

- Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

- Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

- Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz Aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

- Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

"Allah'ım, benim ve tüm iman eden kardeşlerimin bilerek ya da bilmeyerek işledikleri tüm hatalarını ve tüm günahlarını bağışla. Amin..."

Semanın kapılarının sonua kadar açılıp, rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede, düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun.

Bütün kainatı Hz. Muhammed için yaratan Allah'ım, bizleri de O'nun yüzü suyu hürmetine affet. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...

Gül bahçesine girenler gül olmasa da, gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Hayırlı kandiller...

Cennete ilk çağırılacak olanlar varlıkta da darlıkta da Allah'a en çok hamd edenlerdir. (Hadis-i Şerif) Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...

"Bana benzemekten en çok uzak olanınız, cimri, ağzı bozuk ve çirkin söz söyleyen kimsedir." (Hz. Muhammed)