Günlük burç yorumları – 15 Kasım 2018 Perşembe

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 15 Kasım Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 15 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 15 Kasım 2018, 09:56
Günlük burç yorumları – 15 Kasım 2018 Perşembe

İÇİNDEKİLER

Koç:

Özgürlük duygularınızı tatmin edeceğiniz arkadaş gurupları içinde olmak isteyeceksiniz. Onlarla bazı ortak yönlerinizin birleşmesi, yaratıcı duygularınızın atağa kalkmasına neden oluyor. Bugün hayal gücünüzün en üst seviyelerde seyretmesi, bazı çılgınlıklara neden olabilir. Fikir ve projelerinizi ortaya koymakta ısrarcı davranmalısınız. Doğru kararlar size servet getirecek.

Boğa:

Hayal gücünüzün sınırlarını aşmaktan korkmayacağınız bir gün. Çevrenizde sizi sıkan koşullardan kurtulmak için gösterdiğiniz olumlu çabaların sonucunu gördüğünüzde rahatlıyorsunuz. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun. Aileniz arasında mutluluk ve huzur hakim olacak.

İkizler:

Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Zevkli bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek istediğiniz zaman, sınırlarınızın üstüne çıkıyorsunuz. Duygusal yaşantınızda özgürce ve coşkularınızın doğrultusunda yaşamak, bazen sizin için zararlı olabiliyor. Değişim rüzgarlarını ruhunuzda yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Şans kapınızda sizi bekliyor.

Yengeç:

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişime hazır olun. Yeteneklerinizin ortaya çıkması için çaba gösteriyorsunuz. İdealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız. Romantik ve coşkulu bir gün sizleri bekliyor. Sevginizi ifade edin ve duygularınızı özgür bırakın.

Aslan:

İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendinizi bir takım olayların ortasında bulacak, bu nedenle beklediğiniz performansı sağlayacaksınız. Karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak, tutkunun yoğun olduğu beraberliklere adım atacaksınız.

Başak:

Bugün, ayın içinde bulunduğu konum kişisel hırslarınızla sizi donatıyor. Çevrenizdeki kişileri kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Ailenizin özgün düşünceleri karşısında oldukça mutlu olacak ve onların esnek davranışları hoşunuza gidecek. Özel yaşamınızda beraberliğiniz yoksa bunun için üzülmemelisiniz. Aşk her an kapınızı çalabilir.

Terazi:

Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın konumu, aşkta güçlü yönleriniz ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğinize aileniz tarafından desteklenebilir. Eski arkadaşınızdan haber alıp aşk hayatınızda mutlu bir dönemin kapısını aralayacaksınız.

Akrep:

Merkür para evinizde oldukça etkili. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilir ve duygusal davranabilirsiniz. Gördüğünüz ve sevdiğiniz bir şeyi satın alırken, aklınız bütçenizin sınırlarında olsun. Sevdiklerinize hediye almaktan hoşlanıyorsunuz. Maddi olarak oldukça şanslısınız. Büyük fırsatlar yakalayarak kazancınızı yatırıma çevireceksiniz.

Yay:

Merkür'den olumlu etkileşim alıyorsunuz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşurken, bazı hayalleriniz kesinlik kazanabilir. Bugün harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İşinizle ilgili girişimlerinizde yaşanacak engellerde paniğe kapılmayın. Sonunda kazanan siz olacaksınız.

Oğlak:

Geleneksel yapınızı zorlamadan yumuşak geçişler yapabilirsiniz. Ay'ın konumu, yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığına neden olabilir. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, hafta sonunu ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. İçinizdeki enerjiyi pozitif yönlendirin. Geçmişi bırakın. Hayatınızın zirvesine çıkmak üzeresiniz.

Kova:

Gurup çalışmaları için uygun bir gün içindesiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelerek keyifli anlar geçirmeniz mümkün. Düşünceleriniz yakın dostlarınla paylaşmak, onların da fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü vurgulayan işlerde daha başarılısınız. Kariyerinizle ilgili planlarınızı ertelemeyin. Para getiren yeni başlangıçlar için çok uygun zaman.

Balık:

Bugün, maddi konularla ilgili ayrıntılı hesaplar içinde olabilirsiniz. Son günlerde yaptığınız harcamaların küçük bir bilançosunu çıkarmalı ve hafta sonunda bütçenizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Başkalarından gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Gökyüzü sizi her anlamda güçlendirecek. Yorucu enerjilerden kurtularak rahat nefes alacaksınız.