Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölüm fragmanı: Demir Yaman'ın canını almaya gidiyorum! Son bölüm full izle...

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam Atv'de sevenleriyle buluşacak. Yeni bölüme saatler kala izleyici Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacağını iyice merak etmeye başladı. Yılmaz intikam ateşiyle yanıp tutuşurken Züleyha öldüğünü sandığı Yılmaz'ın bebeğini sağlıklı doğurabilmek adına yaşam mücadelesi veriyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha ve Yılmaz'ın bebekleri ölecek mi? Yılmaz Demir'den intikamını nasıl alacak? İşte bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı... Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 18 Ekim 2018, 17:20
Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölüm fragmanı: Demir Yaman’ın canını almaya gidiyorum! Son bölüm full izle...

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüme saatler kaldı. Atv'nin Perşembe akşamları reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümde heyecan doruktaydı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Yılmaz Demir Yaman ve Hünkar'dan öcünü alabilecek mi? Fekeli Yılmaz'a yardım mı edecek? Züleya'nın bebeği ölecek mi? Bi Zamanlar Çukurova yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm 2. fragmanında nasıl ipuçları var? İşte, Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölüm 1. fragmanı, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle...

BU AKŞAM BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan her hafta daha da artıyor. Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE

Yılmaz intikam peşinde!

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor!

Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?