Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine birinci! EDHO 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 109. son bölüm izle...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine birinciliği kaptırmadı. Atv’nin fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 109. yeni bölüm dün akşam yayınlandı. EDHO’nun nefesleri kesen 109. yeni bölümünden sonra hayranları ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı’ aramasıyla 110. yeni bölüm fragmanını aramaya başladılar. Peki, EDHO 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar haberimizde…

Giriş Tarihi 03 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2018, 11:08
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine birinci! EDHO 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 109. son bölüm izle...

İÇİNDEKİLER

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ', AB'de 8.41 izlenme oranı ve 21.75 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Zirveden düşmeyen, Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi gününde AB izleyici grubunda en çok izlenen yapım oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109. SON BÖLÜM İZLE...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 110. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? EDHO 110. BÖLÜM FRAGMANI

EDHO 110. yeni bölüm fragmanı için dizinin fanları araştırma yapmaya başladı. Her yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. son bölüm heyecan dolu dakikalar yaşattı. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 110. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz..

EDHO 109. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 109. Bölümüyle atv ekranlarında yayınlandı. 109. Bölümde Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir.

Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar.

Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır.

İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.