Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı yayınlandı mı?

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul hayranları, dizinin yeni sezonunu merakla bekliyor. Her Çarşamba günü izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu öncesi yapım ekibinden flaş bir açıklama geldi. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? gibi sorular, hayranları tarafından son günlerde en çok merak edilen konuların başında geliyor. İşte Diriliş Ertuğrul ile ilgili son gelişmeler...

Giriş Tarihi 03 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2018, 11:54
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Diriliş Ertuğrul, yeniden ekranlara gelmek için gün sayıyor. Dizinin hayranları son günlerde Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul bugün var mı? gibi sorulara cevap arıyor. İşte Diriliş Ertuğrul ile ilgili bazı bilgiler...


*Hande Soral

İzleyicisinin yeni sezonunu iple çektiği Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacağı ile sorgulanmaya başlandı. Dizinin yeni sezonu için geri sayım devam ederken bir süredir gündemde olan Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olacağı iddialarına ise önemli bir açıklama geldi. TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, dizinin yeni sezonunda Burak Özçivit'in olmasının büyük bir kazanç olacağını söylerken, yeni sezonda Hande Soral'ın ise diziye katılan bir diğer isim olacağını açıkladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BUGÜN YAYINLANACAK MI?
Sezon dizilerinin genellikle başlamadan bir hafta önce tekrar bölümünü yayınladığı televizyon ekranlarında, Diriliş Ertuğrul'un bu hafta da olmaması, akıllara iki hafta sonra mı başlayacak sorularını getirdi. TRT yayın akışı içerisinde bu akşamın programında Osmanlı Subayı filmi yer alıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONA NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Yeni sezon ile ilgili yeni konsept, yeni oyuncular gibi birçok iddia bulunan Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Dizinin resmi Twitter hesabından açıklama yapan yapım ekibi, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda da aynı konseptle devam edeceği ve buna yönelik hazırlıkların devam ettiği bilgisini paylaşması izleyicilerde heyecan yarattı.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN YAPIM EKİBİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA
Diriliş Ertuğrul'un ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor. İşte, yapımcı tarafından Diriliş Ertuğrul hakkında yapılan o paylaşımlar;

"Kamuoyu Duyurusu! Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ''Diriliş Ertuğrul'' konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

'BURAK ÖZÇİVİT'İN KADRODA OLMASI BÜYÜK KAZANÇ OLACAK'
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hakkında TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile konuştu. Zeydan, dizinin geleceği ve önümüzdeki sezon ekrana gelecekler hakkında bazı tüyolar verdi;

"Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar.


*Burak Özçivit

Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş'i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler. Diğer konuya gelince; biz Burak Özçivit'i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor."