Ölümhane!

Antalya’da hamile olan Şehriban Hayda, büyük bir sevinçle doğumhaneye girdi. Kan kaybından hayatını kaybetti. Kocası, eşinin ölümünde ihmal olduğunu iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 01:55
Ölümhane!

İÇİNDEKİLER

Genç çiftin üçüncü çocukları için bekledikleri heyecan, acıya dönüştü. Kadının doğumhaneden cesedi çıktı. Olay Antalya'da yaşandı. Seramik ustası Mustafa Hayda (36), 23 Temmuz'da eşi Şehriban Hayda'dan gelen telefonla evine koştu. 9 aylık hamile kadın ile kocası hastanenin yolunu tuttu. Erkek çocuk dünyaya getiren Şehriban, bebeğini kucağına alamadan yaşamını yitirdi. Cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.



GÜLEREK VE HEYECANLA
Mustafa Hayda, eşinin gülerek ve heyecanla doğumhaneye girdiğini söyledi. Sevincini yakınlarına mesaj çekerek paylaştığını anlattı. Ancak karısından bir süre daha haber alamadığını belirten koca, "Endişelenmeye başladım. Sonra ölüm haberi geldi. Doktorların söylediğine göre, doğum olduktan sonra hızla kan kaybı olmuş. Kanama bir türlü durmayınca da eşim kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş. Savcılığa ihmal olduğuna yönelik suç duyurusunda bulundum " dedi. Öte yandan erkek bebeğe, talihsiz kadının çok sevdiği dizi karakteri 'Ertuğrul'un adı verildi.