14 Eylül Hadi İpucu sorusu nedir? Johhny Cage, Scorpion hangi dövüş oyunu karakterleridir?

Turkcell'in ortalığı kasıp kavuran yarışması Hadi, ipucu sorularıyla gündem olmaya devam ediyor. Hadi'nin diğer ipucu soruları gibi 14 Eylül ipucu sorusuda en çok konuşulanlar arasında girdi. Peki Hadi'nin 14 Eylül ipucu sorusu nedir? Johhny Cage, Scorpion hangi dövüş oyunu karakterleridir? İşte Hadi 14 Eylül ipucu sorusu cevapları...

Giriş Tarihi 14 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 14 Eylül 2018, 15:06
14 Eylül Hadi İpucu sorusu nedir? Johhny Cage, Scorpion hangi dövüş oyunu karakterleridir?

İÇİNDEKİLER

Johhny Cage, Scorpion hangi dövüş oyunu karakterleridir sorusu araştırılıyor. 14 Eylül'de "Her ne kadar yeni gelişmiş versiyonları çıkmış olsa da biz eski versiyonunu paylaşıp biraz nostalji yapalım dedik. Oyunda karakterinizi seçiyor ve dövüş turnuvasına katılıyorsunuz. Johhny Cage desek, Scorpion desek ?" sorusu soruldu. Cevap: Mortal Kombat.

14 EYLÜL HADİ İPUCU SORUSU NEDİR? JOHHNY CAGE, SCORPİON HANGİ DÖVÜŞ OYUNU KARAKTERLERİDİR?
Mortal Kombat, Midway tarafından yapılan popüler bir karşılıklı dövüş oyunu. Seri daha sonra isim değiştirmiş ve özgün halindeki Mortal Kombat ismini almıştır. 1992 yılında çıkan ilk oyunu Mortal Kombat 'dur. İlk oyunda 10 karakter vardır. Bu oyunun yapımcıları John Tobias ve Ed Boon'dur. Johnny Cage, "dövüş oyunu Mortal Kombat'in kurgusal karakterlerindendir. 1992 yılındaki ilk Mortal Kombat'te özgün yedi karakterden biri olarak ortaya çıktı ve daha sonra serinin ana unsurlarından biri olarak kaldı." Scorpion, "Mortal Kombat oyunundaki hayali karakter. Asıl adı Hanzo Hasashi'dir. Shirai Ryu klanına mensuptur. İlk olarak Mortal Kombat'da görülmüştür. Mortal Kombat'da Klanını ve ailesini yok ettiği gerekçesiyle Sub-Zero'yu öldürmek için Mortal Kombat turnuvasına katılır."

Johhny Cage, Scorpion hangi dövüş oyunu karakterleridir sorusu araştırılıyor. 14 Eylül Hadi ipucu sorusunun cevabı nedir? Vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. 14 Eylül'de "Her ne kadar yeni gelişmiş versiyonları çıkmış olsa da biz eski versiyonunu paylaşıp biraz nostalji yapalım dedik. Oyunda karakterinizi seçiyor ve dövüş turnuvasına katılıyorsunuz. Johhny Cage desek, Scorpion desek ?" sorusu soruldu. Cevap: Mortal Kombat.Johnny Cage, "dövüş oyunu Mortal Kombat'in kurgusal karakterlerindendir. 1992 yılındaki ilk Mortal Kombat'te özgün yedi karakterden biri olarak ortaya çıktı ve daha sonra serinin ana unsurlarından biri olarak kaldı." Scorpion, "Mortal Kombat oyunundaki hayali karakter. Asıl adı Hanzo Hasashi'dir. Shirai Ryu klanına mensuptur. İlk olarak Mortal Kombat'da görülmüştür. Mortal Kombat'da Klanını ve ailesini yok ettiği gerekçesiyle Sub-Zero'yu öldürmek için Mortal Kombat turnuvasına katılır." Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli.