Dayan babam

Mühendis Sedanur Şen, 3. Havalimanı’nda işe başlayacaktı. Ancak bir kamyonetin altında kaldı. Yoğun bakımda ölüm-kalım savaşı vermeye başladı. Kızı için dua eden baba ise 41 gündür hastane bahçesinden bir an olsun ayrılmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2018 Güncelleme 06 Eylül 2018, 01:22
Dayan babam

İÇİNDEKİLER

Sedanur Şen (22), İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik Fakültesi Kontrol Otomosyon Bölümü'nü tamamladı. 15 Temmuz günü soluğu memleketi Antalya'da aldı. THY'ye iş başvurusu kabul edilen genç kız, 2 Ağustos'ta 3. Havalimanı'nda çalışacaktı. Şen, bu sırada bir yazılım projesi hazırladı. İngilizce kursuna yazıldı. 26 Temmuz'da İngilizce kitabı almak için evden çıktı. Bu sırada bir ekmek kamyonetinin altında kaldı. Ağır yaralanan Şen, hastaneye kaldırıldı. 41 gündür yoğun bakımda bulunan genç mühendisin sağlık durumunu ciddiyetini koruduğu açıklandı.

41 GÜNDÜR HASTANEDE
Memur emeklisi baba Kadir Şen ise 41 gündür kızının tedavi gördüğü hastanenin bahçesinden bir an olsun ayrılmadı. Günlerdir hastane bahçesinde yatıp kalkan baba, ölüm-kalım savaşı veren kızından güzel bir haber gelmesini beklediğini açıkladı.



İHMAL VE kusur var

Baba Kadir Şen, kaza yerinde fren izi ölçümlerinin yanlış yapıldığını söyledi. Şen, "9 metre olan fren izi, 3 metre olarak yazılmış. Burada ihmal ve kusur var. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.