Burçlar hafta sonu ne yapacak?

Giriş Tarihi 06 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 06 Nisan 2018, 14:04
Burçlar hafta sonu ne yapacak?

İÇİNDEKİLER



Şu anda Retro dediğimiz durgun dönemini yaşayan Merkür ve Jüpiter'e ek olarak Satürn ve Plüton da Retro hareketlerine başlayacak.

17 Nisan'da Satürn Retro hareketine başlıyor. Hayattan aldığımız dersler, doğum haritalarında Satürn ile ilgilidir. Satürn'ü okul müdürü gibi düşünebiliriz, bizi biraz tedirgin eden, zorlayan, disiplin ile hayatımızı daha iyi bir seviyeye çıkartmaya çalışan… Doğum haritanızdaki Oğlak vurgusuna göre konu herkese göre değişebilir, fakat sorumluluklarımızı daha ön plana alıp başarılı olmaya bizi iteceği kesin. Retro döneminde enerjisi normal rutinin dışına çıktığı için, biraz daha fazla sıkılabilir, geçmişte kapanmamış konuları tekrar değerlendirmeye başlayabiliriz. İstediğimiz gibi hareket edemediğimizi hissedip, "Hayır" demekte zorlanabiliriz. Bu süreç 7 Eylül'e kadar devam edecek.



HAFTA SONU NASIL GEÇECEK?
22 Nisan'da Plüton Retro hareketine başlayacak. Plüton etkilerini yavaş yavaş gösteren bu ilerleyişinde aslında ruhsal olarak bir değişimi de beraberinde getiri. Retro hareketinde, güç kaybı yaşama endişesi ve öfke kontrolünde zorlanmalara sebep olabilecek bir enerji yaratacak. Eskimiş ve geleceğin önünde engel olan olayları yok ederek, yenilerinin gelişmesine yol açacak.

Merkür Retrosu ile başladığımız Nisan Ayı'nın ilk yarısı ile Merkür Retro hareketi tamamlanacak. Gölge dediğimiz alandan çıkması biraz daha vakit alacak. Mayıs itibari ile Retro alanından tamamen çıkacak.



KOÇ

Emekleriniz çok yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın



BOĞA
Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmamalısınız.



İKİZLER
Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz.



YENGEÇ
Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.



ASLAN
Parasal konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.



BAŞAK
Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.



TERAZİ
Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.



AKREP
Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini ve iş hayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz



YAY
Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz



OĞLAK
Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.



KOVA
Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.



BALIK
Kendinizİ huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.