Maç yaparken kalbi durdu

Samsun'da halı sahada maç yaparken kalp krizi geçiren 22 yıllık polis memuru hayatını kaybetti.

Giriş Tarihi 22 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 23 Aralık 2010, 10:33
Maç yaparken kalbi durdu

İÇİNDEKİLER

Olay, İlkadım ilçesi Eğitim Fakültesi Halı Sahası'nda dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İdari Büro'da görev yapan 22 yıllık polis memuru Turan Ç. (46), arkadaşları ile birlikte maç yaparken kalp krizi geçirdi.

Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Turan Ç., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken yaklaşık 2 ay önce kızı Samsun'da üniversitede okuduğu için mazeret tayininde Samsun'da göreve başlayan Turan Çelik'in ölümü ailesini ve meslektaşlarını gözyaşına boğdu. Kalbinden anjiyo olduğu öğrenilen Turan Çelik'in zayıflamak için halı sahada maç yapmaya başladığı ve kalecilik yaparken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Turan Ç.'nin cenazesi Samsun Emniyet Müdürlüğü binası önüne getirildi ve burada tören düzenlendi.

Törene, Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özkan, Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, EMŞAD Şube Başkanı Bilal Erim, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire müdürleri ve emniyet mensupları ile polis memuru Turan Çelik'in ailesi katıldı. Evli 2 çocuk babası Turan Çelik'in kızları ve eşi gözyaşına boğuldu. Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik törende yaptığı konuşmada, Turan Ç.'nin çalışkan ve başarılı bir polis
olduğunu söyledi.

Ç.'nin cenazesi toprağa verilmek üzere ambulansla Ordu'nun Öceli köyüne götürüldü. Ç.'nin ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.