Yılbaşında ne alsam?

Yeni yıla geri sayım başladı... Kime ne alsam diye düşünüyorsanız ve bir türlü işin içinden çıkamıyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun! İşte en popüler yılbaşı hediyeleri...

Giriş Tarihi 20 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 20 Aralık 2010, 14:52
Yılbaşında ne alsam?

İÇİNDEKİLER

Yeni yıla geri sayım başladı... Yılbaşı programları, yılbaşı kıyafetleri, yılbaşı makyajı derken yeni yıla heyecan katan hediyeleri de unutmayın! Kime ne alsam diye düşünüyorsanız ve bir türlü işin içinden çıkamıyorsanız bu yazıyı okuyunca aklınızda bir fikir belireceğinden emin olabilirsiniz. İşte son yılların en çok tercih edilen yılbaşı hediyelerinden oluşan hediye rehberiniz.

Kırmızı iç çamaşırı: Eğer bu sene bir partiye davetliyseniz ve sevdiklerinizi sevindirmek istiyorsanız küçük paketlerdeki kırmızı iç çamaşırlarını tercih edebilirsiniz. Yılbaşında uğur getirdiğine inanılan kırmızı iç çamaşırları özellikle bayanlar tarafından tercih edilen hediyelerden. Fakat bu hediyenin her zaman ve her ortamda uygun olamayacağını da düşünmelisiniz.

Yılbaşı aksesuarları: Biblolar ve yılbaşı aksesuarları da en çok sevilen yılbaşı hediyeleri arasında... Noel baba figürleri, ışıltılı yılbaşı mumları ve süsleri, özellikle de melek figürlerinin modası hiç geçmiyor. Hem de ömür boyu hatırlanmanızı sağlıyor. Ama yılbaşı aksesuarlarının da resmi bir hediye seçeneği olduğunu unutmayın. Eğer iş arkadaşlarınıza hediye almak istiyorsanız ideal. Fakat sizin için gerçekten anlamlı birisine hediye alacaksanız yılbaşı biblolarından daha özel bir hediye seçmelisiniz.

Parfüm: Parfümler bütün özel günlerde olduğu gibi yılbaşında da birinciliği kaptırmıyor! Bu kadar popüler olmasına karşı hiçbir zaman sıradan bir hediye olarak kabul edilmiyor. Sevgilinize, yakın arkadaşlarınıza ya da aile bireylerinize parfüm hediye edebilirsiniz. Ama parfüm seçerken mutlaka sevdiklerinizin kişiliğini de göz önünde bulundurmalısınız.

Özgür ruhlara okyanus esintileri, romantizmden vazgeçemeyenlere çiçeksi kokular, baskın kişiliklere de içerisinde baharat özleri bulunan parfümleri hediye edebilirsiniz.

Şimdi yılbaşı alışverişi zamanı... Parfüm setleri, yılbaşı makyajının vazgeçilmezleri ve diğer yılbaşına özel hediye seçenekleri ve indirimli fiyatları kaçırmayın. Yılbaşı alışveriş rehberi için tıklayın!