Kamyonet eve girdi

Kocaeli'de dik rampadan inen c bir eve girdi. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 12 Ağustos 2010, 13:12
Kamyonet eve girdi

İÇİNDEKİLER

Kaza, İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı'nda meydana geldi. İsmail Sarıcı'nın yönetimindeki 41 H 3378 plakalı kamyon, dik rampadan aşağı inerken bilinmeyen bir nedenden dolayı bariyerlere çarptıktan sonra Nagihan Burak'a ait eve girdi. Çarpmanın etkisi ile evin duvarı yıkıldı. Sürücü Sarıcı ve yanında bulunan ismi bilinmeyen bir kişi araç içinde sıkıştı. İsmi henüz öğrenilemeyen yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri, sürücüyü yaralı olarak kurtararak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Evin yanındaki doğalgaz hattını da patlatan araç, korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Sızan gazdan dolay itfaiye ve İzgaz ekipleri bölgede önlem alarak, vatandaşları bölgeye yaklaştırmadı. Uzun süren uğraşlar sonucunda hayatını kaybeden kişi sıkıştığı yerden çıkartılarak asri mezarlık morguna kaldırıldı. Çarpmanın etkisi ile evin içi harabeye döndü.

Ev sahibi Nagihan Burak ve küçük çocuğu aracın evin önünde bulunmasından dolayı evde mahsur kaldı. Balkona çıkan Burak kurtarma ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı Burak'ın ani kaza nedeniyle şoke olduğu gözlendi. Burak, evde oturduğu sırada birden aracın evin içine girdiğini söyledi.