Bir tokat attı canından oldu

İstanbul'da, iki grup arasındaki tartışma kanlı bitti... 23 yaşındaki genç, tokat attığı kişi tarafından göğsünden tek kurşunla vuruldu

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2010, 00:00 Güncelleme 07 Temmuz 2010, 09:43
Bir tokat attı canından oldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kadıköy'de özel bir hastanede sağlık görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Serkan Bingül, kaldığı lojmanın önünde tartışıp tokat attığı kişi tarafından öldürüldü. Acıbadem Tekin Sokak'taki hastane lojmanında kalan Serkan Bingül, iki arkadaşı ile birlikte lojmanın bahçesinde çilingir sofrası kurdu. Saat 01.00 sıralarında içinde 3 ya da 4 kişinin bulunduğu plakası alınamayan bir otomobil, 3 arkadaşın yanında durdu.

OTOMOBİLLE KAÇTILAR

Daha sonra iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Kavga sırasında Serkan Bingül, karşı gruptan bir kişiye tokat attı. Tokat attığı kişi de belindeki tabancayı çekerek, Bingül'ün göğsüne tek el ateş etti. Zanlı ve yanındakiler olaydan hemen sonra geldikleri otomobille kaçtı. Göğsünden vurulan Bingül, 20 metre yürüdükten sonra yere yığıldı. Arkadaşları tarafından olay yerine yaklaşık 250 metre mesafedeki, çalıştığı hastaneye kaldırılan Bingül, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, Bingül'ün hastaneye geldiğinde nabzının atmadığını, yapılan kalp masajı ve uygulanan şok tedavisine rağmen hayatını kaybettiğini belirtti. İfadeleri için gözaltına alınan Serkan Bingül'ün arkadaşlarının ise saldırganları tanımadıklarını söyledikleri belirtildi. Polis, Bingül'ü öldüren kişi ile yanındakileri yakalamak için çalışma başlattı.