Vahşetin böylesi! Küçük kızı 11 yerinden..

Ankara'nın Nallıhan ilçesine bağlı Çayırhan beldesinde bıçaklı bir kişinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, annesi ağır yaralandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Vahşetin böylesi! Küçük kızı 11 yerinden..
Alınan bilgiye göre, beldede yaşayan Kadriye Kurtoğlu, 9 yaşındaki kızı Kardelen ile Emek Mahallesi Madenciler sitesinde yürürken, henüz belirlenemeyen bir nedenle Volkan T'nin bıçaklı saldırısına uğradı.

Saldırgan ilk olarak anneyi bıçaklamaya başladı. Bu sırada küçük kız olay yerinden kaçtı. Saldırgan daha sonra peşinden koşarak yakaladığı küçük kızı, 11 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Elindeki bıçakla anneye bir kaç bıçak darbesi daha vurduktan sonra kaçan zanlı, olaydan kısa bir süre sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Durumunun ağır olduğu belirtilen yaralı anne Beypazarı Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi.

Küçük kızın cesedinin ise Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TÜRKİYE'Yİ DÜNYAYA REZİL EDEN TECAVÜZ OLAYI


Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler