3 kadın kaçırdıkları gence tecavüz etti

Bazı erkekler için fantezi olabilir ama sizin başınıza gelse ne düşünürsünüz... Afrika’nın gelişmiş sayılabilecek ülkelerinden Zimbabve’de cumartesi günü inanılmaz bir tecavüz olayı yaşandı.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2009, 00:00 Güncelleme 25 Kasım 2009, 12:44
3 kadın kaçırdıkları gence tecavüz etti

İÇİNDEKİLER

'The Zimdiaspora' gazetesinde yer alan habere göre Makoni isimli alışveriş merkezinde çalışan 18 yaşındaki bir genç gece saat 03:00 sularında Toyotta Corolla marka bir araçla, kaçırıldı.

İRAN'DA EŞ DEĞİŞTİREN 12 ÇİFTE GÖZALTI

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYIN

DÜNYANIN EN SEKSİ ÜNLÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜLERİN SEKS İTİRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜLERİN OLAY YARATAN İTİRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

GÜZEL GÖĞÜSLÜ ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜLER HANGİ DİZİLERİ İZLİYOR?

3G HAKKINDA HERŞEY İÇİN TIKLAYIN

'ÇEKİNMEDEN SEVİŞİRİM' HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Adamın iddiasına göre kendisini kaçıran 3 kadın kendisini 4. caddede bulunan Harare Katolik Katedraline götürdü. Sabah 07:00'ye kadar da kadınlar tarafından işkence edilip tecavüze uğradı. Üç kadın kendisine tecavüz ettiği sırada cep telefonundan eşini de aradılar ve ona tecavüzü dinlettiler. Sabah 07:00 sularında Chitungwiza semtindeki evinin önüne getirilerek bırakılan genç adam, polise başvurdu. Kendisini kaçıran kadınları tanımadığını söyleyen 18 yaşındaki adam kadınların 40'lı yaşlarda olduğunu söylemekle yetindi. Olayı çözmekle görevlendirilen, Dedektif James Sabau ise adam kaçırma olayıyla ilgili kısa sürede net bilgiye ulaşacaklarından emin olduğunu açıkladı.