Beşiktaş'ta feci kaza: 1 ölü

Beşiktaş'ta aşırı sürat yapan Rum asıllı sürücü önce yolda seyir halinde bulunan İtalyan motosiklet sürücüsüne, ardından yolda yürüyen üniversite öğrencisine çarptı.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2009, 12:34

İÇİNDEKİLER

Kazada Türk genç hayatını kaybederken, Rum ve İtalyan sürücüler yaralandı.

Beşiktaş Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle yaşandı; İtalyan Pado Giovetti (43), 6X1V1 plakalı motosikletiyle benzin istasyonundan caddeye çıktı. Bu sırada aşırı hız yaptığı ileri sürülen Rum asıllı Türk vatandaşı Panayotis Papayuvan (52) yönetimindeki 34 FY 7596 plakalı otomobil, Pado Giovetti'nin motosikletine çarptı. Motosikleti yaklaşık 60 metre sürükleyen otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Savrulan otomobil, kaldırımda yürüyen Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Nadir Alioğlu'na çarptı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Alioğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü ve motosikletin sürücüsü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisinden ise geriye ise kaldırıma savrulan gitarı kaldı.