Kocaman'dan Trabzon'a büyük darbe!

Fenerbahçe, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Selçuk İnan'ı transfer etmek için operasyon başlattı.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2011, 13:32
Kocaman’dan Trabzon’a büyük darbe!

İÇİNDEKİLER

Devre arasında bir ön libero bir forvet ve bir de sol bek ihtiyacı olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu isteğini Aziz Yıldırım'a iletti.

Selçuk Şahin'in sakatlığından sonra ön libero mevkiinde Cristian Baroni ve Gökay'ı deneyen Kocaman, gözünü A Milli Takım'ın da orta sahadaki önemli isimlerinden Selçuk İnan'a dikti. Cristian'ın istenilen performansa kavuşamaması, genç Gökay'ın ise henüz tecrübesinin olmamasından bu mevkiye transfer isteyen Kocaman, Emre Belözoğlu'nun sırtındaki yükü azaltmak istiyor. Defansa yönelik bir orta saha isteyen Kocaman, böylece Belözoğlu'nun da ofansif yönünden yaralanmak istiyor.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURACAK

Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman arasında gerçekleştirilecek bugünkü görüşmede, genç teknik direktör, Selçuk İnan'ın transferi konusunda Yıldırım'dan ivedilik isteyecek. Trabzonspor yönetimiyle bugün transfer masasına oturacak Selçuk İnan'ın ise daha önce kendisine, resmi olmayan yollarla, haber yollayan Aykut Kocaman'ın bu isteğine olumlu cevap verdiği ve bunu bordo-mavili yöneticilere bir koz olarak kullanacağı iddia edildi.

Kocaman, bu transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor'a darbe vuracak. Şu anda Trabzonspor'un en etkili ve verimli oyuncularından olan Selçuk İnan'ın transfer edilmesi durumunda, bordo-mavili ekip hem en önemli silahını kaybedecek hem de şampiyonluk yolunda büyük darbe alacak.


Ömer SÜT-Takvim.com.tr