TIMELINE

01 Temmuz 2016
11 ay sonra bir ilk!
Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na 11 ay aradan sonra ilk Türk Hava Yolları (THY) tarafından test amaçlı bir uçuş gerçekleştirildi.
01 Temmuz 2016
Balıkesir'de eğitim uçağı düştü: 2 ölü
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk Hava Kurumuna ait pistten havalanan bir eğitim uçağının düşmesi sonucu, 2 kişi öldü.
01 Temmuz 2016
Hainlerin para kaynağına büyük darbe!
Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda 1 milyon 265 bin 593 kök kenevir ele geçirildi. Terör örgütü PKK'nın en önemli finans kaynağına ağır bir darbe daha vuruldu.
01 Temmuz 2016
Bekçika'yı terör korkusu sardı
Brüksel'deki terör saldırısı nedeniyle şehrin metro sisteminin güvenliğini artırmak için 122 kişi işe alınacak.
01 Temmuz 2016
O ülkede skandal yasak başladı
Ticino'da yüzü tamamen kapatan burkanın kamuya açık alanlarda giyilmesini yasaklayan yasa bugün yürürlüğe girdi.
01 Temmuz 2016
498 engelli öğretmenin ataması yapıldı
EKPSS-2016'ya giren adaylar arasından 498 engelli öğretmen atanmaya hak kazandı.
01 Temmuz 2016
Türkiye 5 ülke ile anlaşma imzaladı
Türkiye, İran, Malezya, Endonezya, Pakistan ve Nijerya arasındaki ticaret anlaşması uygulamaya koyuldu.
01 Temmuz 2016
Bakanlık'tan hakim ve savcı adayı alım ilanı
Adalet Bakanlığı, adli ve idari yargı için bin 200 hakim ve savcı adayı alacak.
01 Temmuz 2016
Havalimanındaki terör saldırısınında yeni gelişme
Gaziantep'te, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının aydınlatılmasına ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında 17 kişi yakalandı.
01 Temmuz 2016
Türkiye'ye girmeye çalışırken yakalandı
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, sınırı kaçak olarak geçen bir PYD'li terörist güvenlik güçlerince yakalandı.