Kardeşlerim 126. bölüm nefes kesecek: Ömer ve Sarp’ın başı belada!

Cumartesi akşamları atv ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisinin merakla beklenen 126. bölümüne dair detaylar ortaya çıktı. Peki Ömer ve Sarp’ın başının belaye girdiği yeni bölümde neler olacak? İşte yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 11:59 Güncelleme 26 Nisan 2024, 12:28
Kardeşlerim 126. bölüm nefes kesecek: Ömer ve Sarp’ın başı belada!

İÇİNDEKİLER

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları atv'de ekranlara geliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI!
Hurda arabanın içinde sıkışıp kalan Ömer ile Sarp, ne yapacaklarını bilmez halde çırpınırlarken, başlarına aldıkları asıl beladan habersizdirler.

Gökhan tarafından yaralanan Ayla, apar topar hastaneye kaldırılırken, Gökhan ise Berk'e gelen beklenmedik telefonla bu sefer sert kayaya toslar.

Ataman Koleji'nde yapılacak olan deneme sınavı, tüm çocuklarda panik ve gerginlik yaratır. Fatma'nın, Orhanlara destek olmak için evlerine gelen Şevval'le ilgili başka planları vardır.

Akif ve Süreyya cephesinde gelişmeler yaşanırken, Gökhan'la ilgili birtakım gerçekleri öğrenen Yasmin ve Aybike, hiç ummadıkları bir durumun içine düşerler.

Kardeşlerim, 4. sezon yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları atv'de!