Kardeşlerim 124. bölüm nefes kesti: Ömer ve Süsen nişanlandı!

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim 124. bölümüyle yine büyük ilgi gördü. Sosyal medyada da gündem olan bölüme Ömer ve Süsen’in nişanı damga vurdu. İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 12:38 Güncelleme 07 Nisan 2024, 12:56
Kardeşlerim 124. bölüm nefes kesti: Ömer ve Süsen nişanlandı!

İÇİNDEKİLER

NGM'nin üstlendiği ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de dün akşam yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizi, yeni bölümünde de hem ekranlarda hem de sosyal medyadaki başarısını sürdürmeye devam etti.

124. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ömer'in önemli bir şeyi yoktur. Kazayı ucuz atlatır. Oğulcan ise bu durumdan pişmandır ve Sarp ile arkadaşlığını sorgular ve Ömer'e bir adım atar.

Yaşanan bu olay sonrası aileler Süsen ve Ömer'e destek olur.

Süreyya gönülsüz olsa da kabul eder. Orhanlar Süsen'i Ömer'e istemeye gelir. Akif ve Ayla Gökhan'a fena oyun oynarlar. Gökhan'ı Ayla'yı öldürdüğüne ikna ederler. Gökhan paraları yurt dışına alıp kaçarken Akif paralarını da elinden alır.

Asiye'nin kıyafetleri arasında Nebahat USB'yi bulur. İzler ve Süreyya'nın Suzan'ın ölümüne neden olduğunu öğrenir. Kapısına dayanır. Süreyya onu gitmesi için ikna etmeye çalışsa da olmaz. Ömer ve Süsen yeni nişanlanmıştır ve Nebahat tüm gerçekleri meraktan seslere kapıya gelen çifte söylemek üzeredir.