Altın Kafes ekran yolculuğuna başladı ilk bölümüyle beğeni topladı! Yeni bir aşk doğuyor

atv’nin aşk ve entrika dolu hikayesiyle merak uyandıran yeni dizisi ‘Altın Kafes’ nefes kesici bir bölümle ekran yolculuğuna başladı. Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül, ekranın yeni favori ikilisi olarak gösterildi. işte Altın Kafes'in ilk bölümünde yaşananlar.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2023, 14:32 Güncelleme 04 Aralık 2023, 14:32
Altın Kafes ekran yolculuğuna başladı ilk bölümüyle beğeni topladı! Yeni bir aşk doğuyor

İÇİNDEKİLER

atv'nin yeni dizisi 'Altın Kafes' dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.

1.Bölümde neler yaşandı?

Ülkenin sayılı zenginlerinden Beyoğlu ailesinin kurduğu özel bir okulda öğretmenlik yapan Zeynep, okulun ilk günü işe geç kalınca tesadüfen hayran olduğu Onur Beyoğlu'yla karşılıklı konuşma fırsatı buldu.

Zeynep, kardeşi Berna'nın Beyoğlu ailesinin bursuyla okumasından dolayı duyduğu minnetle Onur'a kendini tanıtırken bu konuşmaya şahit olan okul müdürü, Zeynep'in Onur'un yeğeni Kaan'ın öğretmeni olmasını sağladı.

Birkaç gün sonra Beyoğlu vakfının yemeğinde Onur'a düzenlenen suikast sırasında Zeynep, kendi hayatını ortaya koydu. Tüm aile Zeynep'e olan minnettarlığını göstermek için para teklif etse de Zeynep bunu kabul etmedi. Nalan, Zeynep'in iyi niyetinin farkına varınca bu durumu kendisi için kullanmaktan geri durmadı.

Diğer yanda Ahu ile Nalan arasındaki soğuk savaşta Ahu'nun eline geçen kozla Nalan ve oğlu arasında büyük bir gerilim yaşandı. Onur'un holdingteki yeni atılımının basına sızmasına Nalan'ın sebep olması, Onur'u büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Ahu, Nalan'a karşı zafer kazanmış olsa da geçmişinin bir anda karşısına çıkmasıyla allak bullak oldu. Seher, öldü bildiği Figen'i Ahu olarak görünce yılların hesabını sormak istedi. Ahu, Seher'i hayatından uzak tutmayı başaramayınca geri dönülmez bir yola girdi.

Zeynep içten içe Onur'a olan duygularından dolayı büyük bir heyecan yaşarken bir akşam Nalan'ın Zeynep'i, Onur'a gitmesine ikna etmesiyle Zeynep'in hayatı yeni bir yola girdi.

Ahu'nun bir anlık öfkeyle Seher'in ölümüne sebep olması ve o sırada Onur'un da olay yerinden geçerken kanlar içerisinde yatan Seher'i görmesi işlerin iyice karmaşık bir hal almasına sebep oldu.

Altın Kafes 2.yeni bölüm fragmanı