Çağla Şıkel programı neden yok? 24 Ekim Çağla ile Yeni Bir Gün bitti mi, yayından kaldırıldı mı? İşte sebebi...

Uzun süredir yayınlanan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programının durumu hakkında merak ve endişe içinde olan binlerce izleyici, programın bugünkü yayın akışında yer almadığını fark etti. Bu durum, "Çağla ile Yeni Bir Gün"ün devam edip etmediği veya neden yayın akışında olmadığı sorularına neden oldu. Programı yakından takip eden izleyiciler, gelişmeleri ve açıklamaları beklemeye başladı.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2023, 10:35 Güncelleme 24 Ekim 2023, 10:37
Çağla Şıkel programı neden yok? 24 Ekim Çağla ile Yeni Bir Gün bitti mi, yayından kaldırıldı mı? İşte sebebi...

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Çağla Şıkel'in hazırlayıp sunduğu "Çağla ile Yeni Bir Gün" programının bugün sabah kuşağında yer almaması, izleyiciler arasında büyük bir merak ve endişe yaratmış durumda. Programın beklenmedik bir şekilde yayın akışından çıkarılması, "Çağla ile Yeni Bir Gün"ün akıbeti hakkında soru işaretleri oluşturdu. İşte programın durumu hakkında detaylı bilgiler:

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN BİTTİ Mİ?

Çağla ile Yeni Bir Gün 24 Ekim tarihli yayın akışında yer almadı. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Çağla Şıkel Kimdir?

Çağla Şıkel, 2 Ocak 1979'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çağla Şıkel'in annesi Asuman Hanım ev hanımı, babası Hüseyin Bey ise mali müşavirdir. Şıkel'in bir de Berna adında ablası vardır.

Eğitim hayatında 1985 ila 1989 yıllarında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başlayan Çağla Şıkel, henüz ilkokul 4. sınıfta İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ında bale eğitimi almaya başlamıştır.

Çocukluk tutkusu olan bale ona Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın kapılarını açmıştır.