Nursema eski eşiyle karşılaşıyor! Kızılcık Şerbeti 34 bölüm 2 fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti 34. bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölümünün 2. fragmanı şimdi izleyiciyle buluşuyor. Bu bölümde heyecan dorukta! Ana karakterlerimizin karşısına yeni zorluklar çıkıyor ve ilişkileri daha da karmaşık hale geliyor. İzleyiciler, bu bölümde büyük sürprizler ve duygusal anlarla karşılaşacaklar. İşte Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 08:20 Güncelleme 10 Ekim 2023, 08:20
Nursema eski eşiyle karşılaşıyor! Kızılcık Şerbeti 34 bölüm 2 fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti 34. bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti 34 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Diziyi takip edenler yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi için araştırmalar hızlandı. İşte Kızılcık Şerbeti 34. bölümü...

📌DOĞA'DAN FATİH'E SERT REST: "SEN KENDİNDEN BAŞKA KİMSEYİ SEVEMEZSİN"

Doğa'nın Fatih'e sert tepkisi dikkat çekerken, Fatih'in, Doğa'ya "Evindeyim, istediğim her şeye sahip olabilirim" demesi üzerine Doğa'nın verdiği "Sen kendinden başka kimseyi sevemezsin" yanıtı, fragmanın en dikkat çekici anlarından biri oldu.

📌ÖMER'İN HASTALIĞI DERİNLEŞİYOR

Ömer'in hastalığı giderek ilerlerken, doktorunun "Bu hastalıkla yaşamayı öğrenmelisin" tavsiyesi üzerine Ömer'in verdiği "Yani ölüm yavaş mı gelecek?" tepkisi yürek burktu.

📌ALEV, RÜZGAR VE PEMBE ÜÇGENİNDE SÜRPRİZ İTİRAF

Alev'in, eski sevgilisi Rüzgar'a "Bir kadın bana takıntılı" demesi ve Rüzgar'ın, "Sen o kadının kocasına takıntılısın" yanıtı, fragmanda dikkat çeken bir diğer önemli an oldu.

📌NURSEMA VE UMUT İLİŞKİSİNDE YENİ GELİŞMELER

Nursema, evlilikleri kötü giden Umut'a karşı tavırlarını değiştirmeye başladı. Umut ile arasına giren Ertuğrul'un varlığı, ilişkilerine yeni bir boyut kazandırdı. Nursema'nın, hocası Ertuğrul'u Umut ile tanıştırması, yeni bölümün dikkat çekici sahnelerinden biri.