ATV'nin bomba dizisi 'Kuruluş Osman'da yer yerinden oynayacak! Gökhan Atalay, Yunus Emre karakteriyle ‘Kuruluş Osman’da!

Türkiye’de reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı ülkelerinde de milyonlarca seyircisi olan fenomen dizi ‘Kuruluş Osman’ın’ beşinci sezon kadrosuna Yunus Emre karakteriyle Gökhan Atalay katıldı. Gökhan Atalay daha önce ‘Yunus Emre ‘ karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. Yeni dekorları, yeni hikayesi, merakla beklenen sürpriz karakterleri ve birbirinden başarılı oyuncularla daha da zenginleşen oyuncu kadrosu ile yine reytingleri alt üst etmeye hazırlanan 'Kuruluş Osman', ezberleri bozacak beşinci sezonunda Anadolu'nun kudretli beylerinin, kurulacak devlet için karşı karşıya geldiği mücadeleyi ekrana taşıyacak. Kuruluş Osman, yeni sezonuyla 4 Ekim Çarşamba akşamı ATV'de!

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 18:22 Güncelleme 29 Eylül 2023, 20:06
ATV’nin bomba dizisi ’Kuruluş Osman’da yer yerinden oynayacak! Gökhan Atalay, Yunus Emre karakteriyle ‘Kuruluş Osman’da!

İÇİNDEKİLER

Yeni hikayesi, dekorları ve oyuncu kadrosuyla 4 Ekim Çarşamba saat 20.00'de atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan 'Kuruluş Osman' dizisinin beşinci sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular dahil olurken diziye Yunus Emre karakteriyle katılan Gökhan Atalay şimdiden büyük ses getirdi.

OSMAN BEY'İN MANEVİ REHBERİ YUNUS EMRE
Sultan Mesut'un ölümüyle Anadolu Beyliklerini bir arada tutan Selçuklu Devleti yıkılır. Şimdi Anadolu'nun kudretli Beyleri, kurulacak devlet için karşı karşıya gelecektir.

Yitesiye savaşların, mücadelenin, zeka ve her türlü hilenin kullanılacağı sultanlık yolunda, Osman Bey'in manevi rehberi Yunus Emre olacaktır. Yunus Emre, Osman Bey'in içine düştüğü birçok sıkıntıda o'nun yolunu aydınlatacaktır.

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu Bozdağ'a Filme ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN