Yalı Çapkını 38. bölümde neler oldu? Nükhet ve oğlu yalıda!

Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin'in kadroya dahil olmasıyla birlikte yeni hikayelerin yaşanacağı Yalı Çapkını dizisinin 38. bölümünde neler yaşandığı merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2023, 09:48 Güncelleme 23 Eylül 2023, 09:48
Yalı Çapkını 38. bölümde neler oldu? Nükhet ve oğlu yalıda!

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizinin yeni bölümü için araştırmalar hızlandı. Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde neler yaşandığı merak konusu oldu. İşte Yalı Çapkını 38. bölümü...

YALI ÇAPKINI 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin'in ikinci sezonda diziye katılması hikayeyi bambaşka yönde ilerletecek. Nükhet ile Kaya'nın gelişi ile birlikte dengeler değişecek. Özellikle de Ferit ile Kaya arasında büyük bir gerilim yaşanacak. Taro Emir Tekin'in canlandırdığı Kaya karakterinin ortalığı karıştıracağı bir süreç başlıyor. Dizinin hikayesinde Nükhet, yalının tüm kontrolünü eline alarak büyük bir değişimin yaşanmasına neden olacak.

YALI ÇAPKINI 38. BÖLÜM İZLE

Dizinin yeni bölümünü Star TV internet adresinden izleyebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 37.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit vurulduktan sonra acil İstanbul'a getirilir. Seyran, Ferit'in yanından ayrılmazken, başta Gülgün olmak üzere herkes Seyran'a çok kızgındır. Ferit'in gireceği ameliyat da risklidir. Suna ise o arbedede Saffet Ağaların evinden kaçmış, Seyran'ın yanındadır ve ona destek olmaktadır.

Hatice, Saffet ve Halis Ağa'yla görüşerek daha fazla kaosun çıkmasını engeller ve Saffet Ağa konusunun kapanmasını sağlar. Ferit'le Seyran'ın aşkı engel tanımazken, Kazım da avantajlı duruma geçer ve bu konumdan yararlanır.

İfakat; Seyran ve Ferit'in birlikteliğini desteklemek zorunda kalır. Seyran ve Ferit birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yeniden evlenirler. Halis Ağa ise tüm yaşananlardan sonra kızı Nükhet ile torunu Kaya'yı İstanbul'a yanına çağırır.