Deniz Baysal'sız diziden güzel haber geldi! Teşkilat'ın Zehrasıydı! Kimse beklemiyordu ortalık alev alacak

Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat'ın 4. sezon ilk bölümünün ekim ayının ortalarında yayınlanması bekleniyor. Murat Yıldırım‘ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz ve Ceyhun Mengiroğlu'nun yanı sıra yeni bir oyuncunun daha katılacağı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2023, 10:08 Güncelleme 22 Eylül 2023, 10:08
Deniz Baysal’sız diziden güzel haber geldi! Teşkilat’ın Zehrasıydı! Kimse beklemiyordu ortalık alev alacak

İÇİNDEKİLER

Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayımlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen dizi Teşkilat yeni sezonuyla merakla bekleniyor. Deniz Baysal'ın ayrıldığı diziye yeni oyuncular katıldı. İşte detaylar...

TEŞKİLAT DİZİSİ YENİ SEZON GELİŞMESİ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürerken, oyuncu kadrosu hakkında yaşanan gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırdı.

Burak Arlıer'in yönettiği Tims&B imzalı dizinin yeni sezona ekim ayının ikinci haftası başlaması bekleniyor. Murat Yıldırım'ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine bu sezon Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz ve Ceyhun Mengiroğlu dahil olmuştu.

ROLÜ DE BELLİ OLDU

Genç oyuncu Melisa Akman, diziye Nazlı rolüyle dahil olacak ve bomba uzmanı bir ajanı olarak seyirci karşısına çıkacak.