Süsen ile Ömer’in romantik anları! Kardeşlerim 97. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Ben sevdim bu tango işini!

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kardeşlerim’in heyecanla beklenen 97. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada büyük ses getiren fragmana tango yapan Süsen ile Ömer’in romantik anları damga vurdu. İşte Kardeşlerim 97. bölüm 2. fragmanı...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 09:58 Güncelleme 21 Eylül 2023, 11:27
Süsen ile Ömer’in romantik anları! Kardeşlerim 97. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Ben sevdim bu tango işini!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim 97. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Süsen'le dans eden Ömer'in "Ben sevdim bu tango işini" sözleri fragmana damga vurdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Doruk'un ölümü herkesi perişan etmiştir. Bu feci olay tüm dengeleri de değiştirir.

Ömer, Süsen başta olmak üzere kimseyi affetmez. Sarp ile Ömer arasındaki gerilim yine yükselmiştir. Sarp, Ömer'i okulun deposuna kitler ve sınavı kaçırmasına neden olur.

Doruk'un ölümü Asiye ve Nebahat'in yakınlaşmasına neden olur. Acı kayıpları aralarındaki buzların kırılmasına neden olur. Akif ise Doruk'un ölümünü kabullenemez ve Mahir'i onun yerine koyar.

Ömer çalıştığı fırında mobinge uğrar. Aralarında çıkan kavgada Dinçer bıçağı kapar ancak Ömer yerine araya giren Orhan'ı bıçaklar.

Heyecan dolu gelişmeleriyle büyük merak uyandıran dizide Orhan'ın yaşayıp yaşamadığı ve sonrasında Ömer'in yapacakları beklentiyi arttırdı. Kardeşlerim yeni bölümü ile her Cumartesi atv'de.