Safir dizisi nefes kesti! Yaman Feraye'yi kaçırıyor...

ATV ekranlarının yeni dizisi Safir, etkileyici hikayesi ve deneyimli oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgiyle karşılandı. İşte Safir dizisi yeni bölümü...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2023, 09:14 Güncelleme 19 Eylül 2023, 09:19
Safir dizisi nefes kesti! Yaman Feraye’yi kaçırıyor...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının yeni dizisi Safir, hem etkileyici hikayesi hem de deneyimli oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle milyonlarca dizi severi büyülemeyi başaran Safir'in başrollerini İlhan Şen ve Özge Yağız paylaşıyor. Safir dizisi 3. bölümde yaşananlar merak konusu oldu. İşte Safir dizisi 3.bölümü...

SAFİR 3. BÖLÜM İZLE

SAFİR DİZİSİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

EVLENECEKLERİNİ ÖĞRENDİ

Ateş'le Feraye'nin evleneceğini düşünen Yaman her şeyi yakıp yıkmaya hazırdır.

FERAYE KAÇMAK İSTİYOR

Bu arada Feraye ise Kapadokya'dan kaçmak için başka çıkış yolları ararken Cemile kendi menfaati için ona yardımcı olur. Muhsin'in onayı alınır, Feraye İstanbul'a gidecektir. Ama hiçbirşey planlanan gibi gitmez.

ALEYNA ÇARESİZ DURUMDA

Gülfem ise Aleyna'yı kendi tarafına çekmek, Cemile'yi kendi silahıyla vurmak için kolları sıvar. Yaman'a bir türlü yaklaşamayan Aleyna ise ne yapacağını şaşırmış durumdadır.

VURAL İNTİKAM PEŞİNDE

Vural'ın ise oğlu Bora'nın intikamını almak için kollarını sıvadığında ortaya çıkan şok gelişme herkes için beklenmedik bir duruma yol açacaktır.