Teşkilat'ın yeni oyuncu kadrosu ortaya çıktı! 2 oyuncu ortalığı kasıp kavuracak! Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, İlker Kızmaz derken...

Başrollerini Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosuna iki isim daha katıldı. Ceyhun Mengiroğlu, Aybüke Pusat, İlker Kızmaz, Sarp Levendoğlu'nun ardından Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz de Teşkilat'ta. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2023, 18:29 Güncelleme 18 Eylül 2023, 09:32
Teşkilat’ın yeni oyuncu kadrosu ortaya çıktı! 2 oyuncu ortalığı kasıp kavuracak! Sarp Levendoğlu, Aybüke Pusat, İlker Kızmaz derken...

İÇİNDEKİLER

Teşkilat dizisi yeni sezonuyla merakla bekleniyor. TRT1'de ekranlara gelen fenomen dizinin Zehra'sı Deniz Baysal Ne Gemiler Yaktım dizisine transfer oldu. Teşkilat'ın yeni sezonunda da böylelikle yeni oyuncuların geleceği ve hikayenin değişeceği belli oldu. İşte Teşkilat'ın yeni oyuncu kadrosu ve diğer detaylar...

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN?

Teşkilat dizisi yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin 4. sezonuyla Ekim ayının ilk haftasında ekranlara dönmesi bekleniyor.

TEŞKİLAT 79. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Aylar süren operasyonun ardından, ekip intikam ateşiyle dolan Francis'in David Hartley'in başaramadığı planını engellemek için zorlu bir mücadeleye hazırlanır. Teşkilat, hem düşmanları alt etmek hem de bu zorlu savaşı kazanmak için gücünü ve cesaretini kullanmak zorundadır.

Ömer ve Zehra, kaybettikleri yılları telafi etmek ve birlikte yeni bir başlangıç yapmanın eşiğindedir. Ancak çıktıkları bu yolda büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacaklar. Her son, yeni bir başlangıcı karşılar. Teşkilat'ın sezon finali, gelecek sezonda daha da büyük heyecan ve sürprizlerle dolu bir maceranın kapısını aralayacak.

TEŞKİLAT'A 2 KADIN BİRDEN

4.sezona sayılı günler kala Teşkilat ailesine güç katacak transferler birbiri ardına yapıldı. 2 kadın oyuncunun birden Teşkilat ekibine getirilmesi izleyenlerin merak ve heyecan düzeyini yükseltti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın hafızalardan silinmeyen oyuncusu Selin Genç, yeni sezonda Teşkilat'ta ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova'da üstlendiği 'Gülten Taşkın Ciğerci' karakteriyle gönüllerde taht kuran Selin Genç, Teşkilat'ta 'Sena' karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Öte yandan oyunculuk deneyimini ilk defa Bizim Evin Halleri dizisiyle elde eden Tuğçe Açıkgöz de Teşkilat ekibinin bir üyesi oldu. Geçmiş dönemde Sol Yanım, Menajerimi Ara, Oğlum ve Bir Küçük Gün Işığı gibi projelerde de boy gösteren Tuğçe Açıkgöz Teşkilat'ta 'Gizem' karakteriyle ekran önüne çıkacak.