7-8-9-10 Eylül'de... Hangi dizi ne zaman başlayacak 2023? Yalı Çapkını, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Ateş Kuşları yeni sezon tarihi belli oldu!

Eylül ayı geldiğinde, televizyon dünyası hareketleniyor ve yeni dizilerle sezon finali yapacak diziler geri dönüyor. Dizi tutkunları için bu ay oldukça heyecanlı geçecek gibi görünüyor. İşte Eylül ayının en çok beklenen dizileri ve sezon finali yapacak olan dizilerin detayları: Eylül ayının başında yayınlanacak olan "Gizli Gerçekler," suç ve gizem dolu bir hikayeye odaklanıyor. ATV'nin yeni sezon için en iddialı yapımlarından olan Safir'in başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül paylaşıyor. Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarını konu alan dizide entrika düzeyi epey yükselecek gibi.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2023, 09:31 Güncelleme 10 Eylül 2023, 09:31
7-8-9-10 Eylül’de... Hangi dizi ne zaman başlayacak 2023? Yalı Çapkını, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Ateş Kuşları yeni sezon tarihi belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Eylül ayı, televizyon dünyası için heyecan verici bir dönemin başlangıcı oluyor. Hem sezon finali yapan dizilerin geri dönüşünü bekleyenler, hem de yeni ve heyecan verici dizileri merakla bekleyenler için bir araya gelme vakti geldi. İşte Eylül ayında başlayacak olan bazı diziler...

Safir - 4 Eylül Pazartesi

atv'nin yeni sezon için en iddialı yapımlarından olan Safir'in başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül paylaşıyor. Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarını konu alan dizide entrika düzeyi epey yükselecek gibi.

Dilek Taşı - 7 Eylül Perşembe

Kanal D'nin yeni dönem dizisi Dilek Taşı, ekran yolculuğuna Perşembe günü başlayacak. Dilek Taşı'nda idam cezasıyla karşı karşıya kalan Mustafa ve Figen adlı genç kızı izleyeceğiz.

Aldatmak - 7 Eylül Perşembe

Geçtiğimiz sezon atv'de yayınlanan Aldatmak, yeni sezonuyla 7 Eylül Perşembe günü geri dönüyor.

Ateş Kuşları - 8 Eylül Cuma

Ateş Kuşları, sezona iki diziden daha önce başlayacak. Ateş Kuşları 8 Eylül günü sezona merhaba diyecek.

Gönül Dağı - 9 Eylül Cumartesi

TRT 1'in en sevilen dizilerinden Gönül Dağı, 4. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Gönül Dağı'nın yeni sezon tarihi 9 Eylül!

Kardeşlerim - 9 Eylül Cumartesi

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kardeşlerim, 3. sezonuyla 9 Eylül Cumartesi günü ekranlara dönecek.

Kızılcık Şerbeti - 15 Eylül Cuma

Show TV'nin en sevilen işlerinden Kızılcık Şerbeti enfes bir sezon finaliyle sezona ara vermişti. Kızılcık Şerbeti 15 Eylül günü bomba gibi bir geri dönüş yapacak.