Kardeşlerim Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı, neden? KARDEŞLERİM DORUK ÖLDÜ MÜ? 'Hepimizin hayatını mahvettin'

Kardeşlerim'in yeni sezonunda yer yerinden oynayacak. Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak ve Atakan Özkaya'nın paylaştığı fenemon dizi 94. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Yeni sezonda neler olacağı merakla beklenirken peş peşe 3 tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanla birlikte ''Kardeşlerim Doruk öldü mü? Kardeşlerim Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı, neden?'' soruları gündeme geldi.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2023, 10:06 Güncelleme 09 Eylül 2023, 10:06
Kardeşlerim Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı, neden? KARDEŞLERİM DORUK ÖLDÜ MÜ? ’Hepimizin hayatını mahvettin’

İÇİNDEKİLER

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim 4. sezonuyla merakla bekleniyor. Peş peşe 3 tanıtım fragmanı birden yayınlandı. Fragmana Doruk'un ölümü damga vurdu. Geçtiğimiz sezon trafik kazası geçirerek ölen Kadir'e kimin çarptığının ortaya çıkmasının ardından ortalık karıştı. Doruk ve diğerleri her şeyi öğrendi. Babasıyla kavga eden Doruk kriz anında direksiyon hakimiyetini kaybetti ve o da kaza geçirdi. Fragmanı izleyenler ''Kardeşlerim Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı, neden?'' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

KARDEŞLERİM DORUK ÖLDÜ MÜ?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in 95. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda Doruk'un kaza geçirdiği görülüyor. Ardından annesi ve Asiye'nin ağlaması dikkat çekiyor.

Asiye'nin, acısını ekrana yansıtan sahneler ise izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Fragmana göre yeni sezonda Onur Seyit Yaran'ın olmayacağı düşünülüyor.

ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?

Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 tarihinde İstanbul'da doğan Türk dizi oyuncusu ve eski modeldir.

Best Model of Turkey 2016 birincisidir.Eğitimini Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü'nde sürdürmektedir.

Satranç, futbol gibisporlarla da ilgilenen genç oyuncu, uzun süre lisanslı olarak futbol oynamıştır.2008-2011 yılları arasında milli platformlarda profesyonel olarak oynamıştır.

İngilizce ve Almanca dillerine hakimdir.İlk oyunculuk deneyimine, bir zamanlar TRT1 ekranlarında yayınlanan "Kalak Gidelim" adlı dizi ile başlamıştır. Sonrasında yine TRT1 ekranlarında yayınlanmış olan Vuslat dizisinde Enes karakterine hayat vermiştir.

Şimdilerde ise ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim' de Doruk karakterine hayat veriyor.