Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? Zafer Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? RIZA BABA ÖLDÜ MÜ?

Kanal D'nin uzun soluklu ve büyük bir hayran kitlesi tarafından sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar, 18. sezonu ile izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Bu uzun soluklu hikayenin başrolünde, tanınmış ve sevilen oyuncu Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba karakteri bulunuyor. Ancak yeni sezonun başlamasıyla birlikte, izleyicileri derinden etkileyen şaşırtıcı bir sahne yaşandı.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2023, 09:22 Güncelleme 09 Eylül 2023, 09:22
Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? Zafer Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? RIZA BABA ÖLDÜ MÜ?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin uzun soluklu polisiye dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, izleyiciyi yıllardır ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Rıza Baba karakteri, bakımevinde kendisini bir odaya kilitlemiş ve silah sesi duyulmuştu. Bu sahne, izleyicileri derin bir merak içinde bıraktı ve Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı, hatta karakterin ölüp ölmediği sorularını beraberinde getirdi. İşte detaylar...

ARKA SOKAKLAR RIZA BABA ÖLÜYOR MU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 1 Eylül Cuma akşamı ekranlara gelen 639. Bölümünde Rıza Baba, bakımevinde kendisini bir odaya kilitledi.

Silah sesi duyar duymaz odaya koşan Engin ve Hüsnü Başkomiser, Rıza Baba'nın başından vurulmuş halde yerde yattığını gördü.

Dizi tam bu sahne ile sona erken Rıza Baba öldü mü, Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu soruları izleyiciler tarafından yanıt aramaya başladı.

ZAFER ERGİN ARKA SOKAKLAR'DAN AYRILIYOR MU?

Arka Sokaklar dizisinde 17 sezondur Emniyet Amiri Rıza Soylu karakterine hayat veren Zafer Ergin'in canlandırdığı karakter 18'inci sezon ilk bölümde intihar ettiğinin görüldü.

8 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek olan 640. bölüm fragmanında ise Rıza Baba için cenaze töreni düzenlendiği görülüyor. Ardından ise eşinin Rıza Baba'nın mezarı başında ağladığı gösteriliyor.

Rıza Baba'nın başına gelenler, karaktere hayat veren Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı yönünde düşüncelere neden oldu.

Ancak konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Dolayısıyla Rıza Baba karakterinin ölüp ölmediği, rolü canlandıran Zafer Ergin'in diziden ayrılıp ayrılmadığı yeni bölümle birlikte netleşmiş olacak.

ARKA SOKAKLAR 640. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 640'ıncı bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünün özeti şöyle;

Rıza Baba'nın gidişinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Ayaztepe duruşmasından olumlu karar çıkmış ve ekibin göreve iadeleri başlamıştır. Yeniden toplanan ekip ilk iş Nedim'i adalete teslim eder.

Kardeşinin intikamını almaya yemin etmiş olan Kadir bir muhbir vasıtasıyla Sadullah'a ulaşmaya çalışmaktadır. Ancak bu zorlu yolda onu tehlikeler beklemektedir.

Hakan'ın korumalığını yaptığı İpek'in erkek arkadaşı Kaan başlarına iş açmaktadır. Sadullah Ünal'a yeni bir görev verir. Böylece eski defterlerin kapanmasını sağlayacaktır.