Yalı Çapkını'ndan çıktı Kızılcık Şerbeti'ne geldi! Hikayesi yarım kalmıştı! Aileyi allak bullak edecek!

Yeni bölümleri merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, oyuncu kadrosundaki gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırdı. Yapıma dahil olan isimler arasında bir çok ünlü oyuncu yer alıyor. Yiğit Kirazcı, Bahtiyar Memili, Kayra Şenocak'ın yanı sıra o isim de artık kadroda. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Eylül 2023, 08:43 Güncelleme 08 Eylül 2023, 08:43
Yalı Çapkını’ndan çıktı Kızılcık Şerbeti’ne geldi! Hikayesi yarım kalmıştı! Aileyi allak bullak edecek!

İÇİNDEKİLER

Yalı Çapkını dizisinde hikayesi yarım kalan oyuncu Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Flaş gelişme herkesi şoke ederken genç oyuncunun hangi karakterle dizide rol alacağı merak edildi. Eylül ayının gelmesiyle birlikte dizilerin yeni sezonları da merak edilmeye başlandı. Kızılcık Şerbeti dizisinin 15 Eylül'de yayınlanması bekleniyor. İşte detaylar...

KIZICIK ŞERBETİ'NE YENİ OYUNCU

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna son olarak flaş bir oyuncu katıldı. Yalı Çapkını dizisindeki hikayesi yarım kalan genç oyuncu Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu.

Yanık, dizinin 31. Bölümünden itibaren Ertuğrul'un kızı Mihri rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Gizem Yanık geçen sezon sonu Yalı Çapkını dizisinde Tarık'ın odaya hapsettiği genç kız rolüne hayat vermiş ancak hikayesi yarım kalmıştı.

Genç oyuncu, bu sezon Yalı Çapkını'nın en büyük rakibi olan Kızılcık Şerbeti'nde seyirci karşısına çıkacak.

Yapıma dahil olan isimler arasında Rüzgar rolüyle Yiğit Kirazcı, Zülkar karakteriyle Bahtiyar Memili ve Ertuğrul rolüyle Kayra Şenocak da yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç ve Evrim Alasya gibi isimleri başrolde buluşturan yapımın 15 Eylül Cuma günü 30. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyor.