Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Yargı, Kuruluş Osman, Adım Farah, Aile yeni sezon tarihi! Diziler ne zaman başlıyor 2023?

Televizyon ekranlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan diziler, yeni sezon tarihleriyle ilgili merak edilen soruları beraberinde getiriyor. 2023 yılında izleyicileri büyülemeye hazırlanan dizilerin ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından sıkça araştırılır hale geldi. Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Yargı, Kuruluş Osman, Adım Farah ve Aile gibi dizilerin yeni sezon tarihleri, Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte gündemin odak noktası oldu.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023, 18:32 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 18:32
Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Yargı, Kuruluş Osman, Adım Farah, Aile yeni sezon tarihi! Diziler ne zaman başlıyor 2023?

İÇİNDEKİLER

Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Yargı, Kuruluş Osman, Adım Farah ve diğer dizilerin yayın tarihleri belli olmaya başladı. Milyolarca dizisever internet arama motorlarında ''Gönül Dağı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Yargı, Kuruluş Osman, Adım Farah, Alparslan Büyük Selçuklu, Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon ne zaman, hangi tarihte?'' sorularına yanıt arıyor. Peki Diziler ne zaman başlıyor 2023?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON TARİHİ

Kızılcık Şerbeti ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma günü başlıyor.

YALI ÇAPKINI YENİ SEZON TARİHİ

Yalı Çapkını dizisinin ne zaman başlayacağına dair ne kanaldan ne de yapımcı firmadan bir açıklama gelmedi. Bununla birlikte dizinin yeni sezon çekimlerine 18 Ağustos itibariyle başlanacağı belirtildi.

Yalı Çapkını 2. sezonunun ise Eylül ayı ortaları itibariyle başlaması bekleniyor.

AİLE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi Aile'nin hayranlarını üzecek gelişme yaşandı. Uzun süredir ne zaman başlayacağı konusunda meraklı bekleyişlerini sürdüren dizi severler için üzücü haber yapımdan geldi.

Ağustos sonu çekimlerine başlanıp, Eylül başında ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümler için, çekimlerin Eylül ortasında başlayacağı açıklandı. Bu durumda, Aile dizisi 2. sezon Ekim ayında izleyiciyle buluşacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON TARİHİ AÇIKLANDI MI?

Kuruluş Osman'ın yeni sezonunun Eylül ayının sonlarına doğru başlayacağı öğrenildi. Kuruluş Osman'ın 131. bölüm fragmanı ise Eylül ayı başlarında yayınlanacak.

ADIM FARAH 2.SEZON NE ZAMAN?

Dizinin yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı araştırılan konular arasında yer alıyor. Adım Farah dizisinin 2. sezonun yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

YARGI YENİ SEZON TARİHİ

Yargı'nın sete çıkma tarihi eylül ayının başı olarak belirlendi. Dizi Eylül ayının ilk haftasında sete çıkacak. Yeni sezonun eylülün 2. haftasında yayınlanması bekleniyor. Ayrıca dizide zaman atlaması olacağı iddia ediliyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON NE ZAMAN?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı.

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON TARİHİ

Gönül Dağı'nın yeni sezon başlangıç tarihi henüz belli olmadı. 24 Haziran Cumartesi günü sezon finali yaparak ekranlara ara veren Gönül Dağı'nın Eylül ayında yeni sezona başlaması bekleniyor.