Rıza Baba öldü Cenazesi kalktı defteri kapandı! Arka Sokaklar yeni kadro netleşti! Yerine bakın kim geçti...

Merakla beklenen dizi Arka Sokaklar, 18. sezon tanıtım fragmanıyla izleyicileri adeta şoka uğrattı. Uzun bir bekleyişin ardından yayınlanan fragman, izleyenleri büyük bir merak içerisine soktu ve hemen araştırmalara yöneltti. Yeni sezonunun ne gibi sürprizlerle dolu olacağı ve baş karakterlerin akıbeti dizi severlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Fragmanı izleyenlerin en çok merak ettiği sorulardan biri de Rıza Baba'nın akıbeti oldu. Uzun süredir izleyicilerin sevgilisi olan Rıza Baba'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı, hatta ölüp ölmediği büyük bir merak konusu.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 09:14 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 09:14
Rıza Baba öldü Cenazesi kalktı defteri kapandı! Arka Sokaklar yeni kadro netleşti! Yerine bakın kim geçti...

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar'ın demirbaşıydı! 18. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan uzun soluklu dizi Arka Sokaklar'ın tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmana cenaze töreni damga vurdu. Rıza Baba'nın fotoğrafını görenler 'Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden ayrıldı mı, neden?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. İşte yeni sezondan bilgiler...

Arka Sokaklar dizisi, kanal ve yapım şirketi arasındaki sorunların çözülmesinin ardından 18 sezonuyla ekrana dönüyor.

Dizinin yeni sezon tanıtımda Rıza Baba için cenaze töreni düzenlendiği görülüyor. Hüsnü'nün gözyaşlarına boğulduğu fragman herkesi şoke ederken yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öte yandan Hasan Denizyaran, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi ve Mustafa Üstündağ Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil olan isimlerden oldu.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Arka Sokaklar'ın yakında ekranlara geleceği belirtilirken, Eylül ya da Ekim aylarında izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosunda ise; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.