Esra Erol’da tansiyon yükseldi! Mehmet, Elmas ve Mahir canlı yayında yüzleşti! Eşi uyurken yasak aşkına kaçmıştı...

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı Esra Erol'da programının bugünkü canlı yayınında büyük yüzleşme gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta programa katılarak eşinin karşı komşuları Mahir ile kaçtığını iddia eden Mehmet Bey, Elmas Hanım’la yüzleşti. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2023, 19:24 Güncelleme 22 Mayıs 2023, 20:35
Esra Erol’da tansiyon yükseldi! Mehmet, Elmas ve Mahir canlı yayında yüzleşti! Eşi uyurken yasak aşkına kaçmıştı...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Mehmet Bey, eşi Elmas'ın karşı komşuları Mahir ile kaçtığını iddia ederek boşanmak istediğini söylemişti.

Canlı yayına telefonla bağlanan Elmas Hanım da iddiaları doğrulamış ve çocuğunu da yanına alacağını dile getirmişti.

BÜYÜK YÜZLEŞME!
Mehmet Bey ile Elmas Hanım, bugünkü canlı yayında yüzleşti. Elmas Hanım, "Eşim uyurken evden kaçtım. Çünkü ben o akşam boşanmak istediğimi söyledim ancak beni dinlemedi" dedi.

Eşinin giderken evdeki 80 bin TL'yi aldığı iddiasını yalanlayan Elmas Hanım, "Böyle bir para evde yoktu zaten. İspatlasın, iftira atmasın" şeklinde konuştu.

Mahir ile aşk yaşadığını kabul eden Elmas Hanım, "Kimsenin bizi görmesi mümkün değil. Biz sadece telefonla konuşuyorduk" ifadelerini kullandı. Kaçmaya bir anda karar verdiğini belirten Elmas Hanım, "Planlı bir şey değildi" dedi.

MAHİR CANLI YAYINDA!
Canlı yayında katılan Mahir Beldek de Elmas Hanım'la 5 aydır görüştüğünü doğrulayarak "Elmas'ın ablası bizim yanımızda olduğunu dile getiriyordu. Şimdi ne değişti?" şeklinde konuştu. Bu sırada stüdyoda tansiyon yükseldi.

İşte o anlar...