Ortalık karıştı! Gül Masalı 7. bölüm fragmanı yayınlandı: "Ne duyarsan duy, kendini üzmeyeceksin!"

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın üstlendiği, atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, yayınlanan 6. bölümüyle büyük beğeni topladı. Nefes kesen bölümün ardından merakla beklenen fragmanda yayınlandı. Gül Masalı 7. bölüm fragmanına "Ne duyarsan duy, kendini üzmeyeceksin!" sözleri damga vurdu. İşte Gül Masalı 7. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2022, 22:44 Güncelleme 01 Ağustos 2022, 22:44
Ortalık karıştı! Gül Masalı 7. bölüm fragmanı yayınlandı: Ne duyarsan duy, kendini üzmeyeceksin!

İÇİNDEKİLER

Pazar akşamları milyonları atv ekranlarına kilitleyen Gül Masalı'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragman "Ne duyarsan duy, kendini üzmeyeceksin!" sözleri damga vurdu.

GÜL MASALI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arda'nın Toprak'a, Ece'nin de Gonca'ya meydan okumasıyla birlikte olaylar farklı bir boyuta taşınır.

Arda, Ece ve Canan'la iş birliği yapmaya karar verirken, Toprak ve Tahir arasında da bir yüzleşme yaşanır.

Gonca, kendisini istemeyenlere rağmen projesini hayata geçirebilmek için hazırlıklara başlar. Isparta'daki çalışan kadınların Atabeyler tarafından uğradığı haksızlıklara yakından tanıklık eder.

Gonca'nın kooperatif kuracağını, yıllardır işleyen düzeni değiştireceğini öğrenen Rıfat, buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Toprak'la Gonca aşkı ve işlerin bozulduğuna dair halk arasında yayılan dedikodular yüzünden zor günler geçiren Atabeyler, üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak için görkemli bir davet verirler.

O gece her şey yolunda giderken aniden gelen davetsiz bir misafir, adeta kendi vicdanları önünde suçlu olan insanlar için yaklaşan hesap gününün habercisi gibidir.