Reyting sonuçları 30 Mart açıklandı mı? EDHO, Survivor, Hekimoğlu, Güldür Güldür Show günün galibi belli oldu mu?

Bugün gündemde pek çok kişi Reyting sonuçları 30 Mart açıklandı mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Her gün araştırılan bilgiler arasında yer alan, dizi ve programların kapıştığı reyting yarışında kimin önde geldiği merak konusu oldu. ATV’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanırken Masumlar Apartmanı ise yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Peki EDHO, Survivor, Hekimoğlu, Güldür Güldür Show günün galibi belli oldu mu?

Giriş Tarihi 30 Mart 2021, 22:32 Güncelleme 30 Mart 2021, 22:32
Reyting sonuçları 30 Mart açıklandı mı? EDHO, Survivor, Hekimoğlu, Güldür Güldür Show günün galibi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Reyting sonuçları 30 Mart açıklandı mı? EDHO, Survivor, Hekimoğlu, Güldür Güldür Show günün galibi belli oldu mu? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanıyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçları 30 Mart için açıklandı mı? Her gün heyecanla araştırılan bilgiler bugün de merak konusu oldu. İşte yarışı kazana, bugünün galibi yayın…

30 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

30 Mart tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Bugünün verileri henüz açıklanmadı.

29 MART REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

2 - ÇUKUR

3 - YASAK ELMA

4 - ESRA EROL'DA

5 - MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 - UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

2 - YASAK ELMA

3 - ÇUKUR

4 - UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU (ÖZET)

5 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER