Kimse Bilmez 24. son bölümde Keremcem ve Burak Serdar Şanal'ın Barış Manço düeti geceye damga vurdu!

Kimse Bilmez 24. son bölümde Keremcem ve Burak Serdar Şanal'ın Barış Manço düeti geceye damga vurdu! Atv'nin Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kimse Bilmez'de iki kardeşi canlandıran Keremcem ve Burak Serdar Şanal'ın 'Bugün Bayram' şarkısını seslendirdiği anlar ekranları başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2019, 11:46 Güncelleme 02 Aralık 2019, 12:14
Kimse Bilmez 24. son bölümde Keremcem ve Burak Serdar Şanal’ın Barış Manço düeti geceye damga vurdu!

İÇİNDEKİLER

Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer) gibi başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Atv dizisi Kimse Bilmez 24. son bölümde Keremcem ve Burak Serdar Şanal'ın Barışmanço düeti geceye damga vurdu!

Atv'nin sevilen başarılı dizisi Kimse Bilmez'de iki kardeşi canlandıran Keremcem ve Burak Serdar Şanal Pazar günü yayınlanan bölümündeki özel bir sahne için birlikte stüdyoya girerek şarkı söyledi. Keremcem ve Burak Serdar Şanal, eğlenceli bir atmosferde Barış Manço'nun unutulmaz eserini seslendirmekten büyük keyif aldı. Önceki bölümde kavuşan Ali ve Süleyman kardeşlerin doğdukları evde söyledikleri çocukluk şarkısı 'Bugün Bayram', izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

KİMSE BİLMEZ 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali ve Pilot, yıllar sonra kavuşur. Birbirlerinin hayatlarına yeniden girmeye çalışan iki kardeş, bir yandan da geçmişlerinin izleriyle yüzleşmeye devam ederler. Ali, bir yandan kendinden saklanan geçmişinin peşine düşer ve tüm oklar Kurtbey'i gösterir. Kurtbey, bunca zaman sakladığı gerçeklerle Ali'den kurtulabilecek mi?

Babasının katilinin Ali olduğunu öğrenen Vedat, intikam peşine düşer. Pilot, "babam" dediği kişiyi öldüreninin kardeşi Ali olduğunu öğrenecek mi? Sevda ile bir bütün olmayı arzulayan Ali, onun için çok özel bir sürpriz hazırlar. Sevda'ya evlenme teklif eden Ali ne cevap alacak?

Öte yandan Uygar, Ali'yi öldürmek için yeni bir plan yapmıştır. Ali'yi öldürmeye çalışan Uygar, başarılı olabilecek mi?

KİMSE BİLMEZ 24. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE! - TIKLA