14 Kasım Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor reyting sıralaması ve puanları

Bugün ekranları başında dizi, film, program ve haberleri yakından takip eden izleyiciler gün sonunda reyting sonuçlarını merak ediyor. 14 Kasım Perşembe günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak edilirken reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Peki, 14 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? İşte reytingler hakkında merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 15 Kasım 2019, 09:31 Güncelleme 15 Kasım 2019, 09:31
14 Kasım Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor reyting sıralaması ve puanları

İÇİNDEKİLER

14 Kasım Perşembe günü ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova 44. bölümüyle, TRT 1 ekranlarında ise Türkiye ve İzlanda maçı yayınlandı. Ekranları başında dizi ve programları takip edenler programların sona bulmasıyla birlikte 14 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Türkiye-İzlanda maçı, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması...

14 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

14 Kasım Perşembe günü reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Reyting sıralaması 15 Kasım Cuma günü öğlen saatlerine doğru belli olacaktır.

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Toplu sünnet düğünündeki zehirlenme, Çukurova'daki tüm dengeyi değiştiren olayların fitilini ateşliyor. Tavukları satın alan Gaffur'u, Demir'in elinden kimse kurtaramaz! Demir, Gaffur'u dövmekle kalmayacak, hayatındaki en önemli şeyi de elinden alacaktır.

YAMANLARIN YERLE BİR OLAN İTİBARINI ZÜLEYHA KURTARACAK

Demir bir yandan suçluları bulmaya çalışırken, bir yandan da kaybettiği itibarını geri kazanmak zorundadır. Çünkü başta Vali olmak üzere, herkes yaşananların sorumlusu olarak Demir'i görmektedir. Yılmaz'ın ne sebeple olursa olsun buluşmaya gelmemesini hazmedemeyen Züleyha, artık kendini Demir Yaman'ın eşi Züleyha Yaman olmaya ikna etmiştir. Yılmaz'a "Senin hiçbir şeyin değilim. Hatıran bile değilim" der. Yamanların itibarını kazanması için de elinden geleni yapar ve Demir ile el ele bu krizi atlatmak için çalışır.