EDHO 144. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hızır ve Altan arasındaki savaş giderek büyüyor!

ATV ekranlarında salı günü izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Özellikle Çakırbeyli ailesinin Altan tarafından sorguya alınması geceye damgasını vurdu. İzleyiciler bölümün ardından EDHO 144. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 15 Ekim 2019, 22:59 Güncelleme 15 Ekim 2019, 22:59
EDHO 144. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hızır ve Altan arasındaki savaş giderek büyüyor!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu sahneleriyle izleyici karşısına çıktı. Özellikle Hızır, İlyas ve Alparslan'ın Altan tarafından sorguya alınması ortalığın iyice karışmasına neden oldu. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyicilerin EDHO 144. bölüm fragmanı hakkında araştırmaları artış gösterdi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır ve dostları, Altan'ın işbirlikçileriyle yaptığı plan sonucunda, düşmanın ablukası altında kalmışlardır. Haşmet ve Rafet'in vurulacağı bu hain tuzak, yaşanan çatışmayla sınırlı kalmaz.

ALTAN, ÇAKIRBEYLİLERİ SORGUYA ALIYOR

Hızır'dan aldığı darbenin cevabını derhal vermek isteyen Altan, Çakırbeylileri istihbarat sorgusuna alacaktır. Ailesi ve sevdiklerinin canıyla tehdit edilen Hızır ve İlyas çok geçmeden salınırken Alparslan için kurtuluş o kadar kolay olmayacaktır.

MASADA ORTALIK KARIŞIYOR

Masanın kimi üyeleri merakla Çakırbeylilerden gelecek iyi haberleri beklerken, kimi üyeleri de hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir.

HAŞMET'E SUİKAST GİRİŞİMİ

Haşmet çatışmadan sağ salim kurtulmayı başarabilmiş olsa da düşmanları işlerini yarım bırakmamaya kararlıdır. En çok da Emine'yi sarsacak olan olay, Façalılar ile Meftunlar arasındaki kavganın da kızışmasına neden olacaktır.

ALTAN'DAN ALPARSLAN'A İŞKENCE

Altan, masadan istediklerini alana kadar Alparslan'a işkence edebileceğini, Hızır'a gönderdiği bir video ile kanıtlar. Hızır ise yeğeni için canı dahil ne gerekiyorsa vermeye hazırdır.