13 Eylül Zuhal Topal'la sofrada bugün kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta yine izlenme rekorları kırdı. Zuhal Topal'la sofrada yarışması gündüz kuşağında bayahı izlenen bir program olmayı başardı. Cuma gününde oluşacak puan tablosu ile birlikte haftanın birincisi belirlenecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Yarışmanın birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. İşte Zuhal Topal'la sofrada puan durumu ve tüm detaylar.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2019, 17:10 Güncelleme 22 Kasım 2019, 16:16
13 Eylül Zuhal Topal’la sofrada bugün kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

13 Eylül Zuhal Topal'la sofrada bugün kim kazandı? Zuhal Topal'la sofrada puan durumu! Herkesin severek izlediği programda her hafta 5 gelin ve kayınvalide yarışıyor. Her gün gelinler 3 saatte alışveriş ve yemek yaparken, kayınvalideler de pişen yemekleri tadıyor. Gün sonunda da açık oylama ile puan veriyor. Her gün gelinlere Zuhal Hanım'ın da puan verdiği yarışmada memnuniyetsiz kayınvalideler ve emeğinin karşılığını alamayan gelinler her hafta damgasını vuruyor.

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Final anlarında heyecanın iyice arttığı yarışmada kim birinci olacak her yerde aranıyor. Yeni sezonda ödülün büyüdiği yarışmada kazanan gelin ve kayınvalide 15 Bin TL alıyor. İşte puan durumu...

Neslihan Hanım: 23 puan

Kader Hanım:19 puan

Yağmur:22 puan

Final gününde yarışan Büşra Topçu 26 yaşında aslen Malatyalı ancak Adana'da yaşıyor. 2 çocuğu var ve 5 yıllık evli. Kayınvalidesi Gülcan Kirazpınar ise 53 yaşında ve emlakçı. 3 oğlu olan Gülcan hanım ise oğlancı bir anne. Zor bir kaynana olan Gülcan hanım haftaya acımasız eleştirisiyle damgasını vurdu.

Zuhal Topal'la Sofrada 230. bölüm yarışmacısı Büşra'nın menüsü:
Terbiyeli etli paça çorbası
Pastırmalı humus
Soğan salatası
Fındık lahmacun
Katı cacık
Adana kebap
Çoban salatası
Profiterol
Tüm haftanın intikamını almak için dolu gelen kayınvalideler, eleştirileri abartırken; masada tansiyon baya bir yükseldi. Yemekler ve gelinlerin davranışları konusunda çok iddialı olan Gülcan Hanım ise çok sinirlenecek. Gelinimiz Büşra ise eleştiriler karşısında gözyaşlarına boğulacak.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 13 EYLÜL 2019 GÜNÜN PUANLAMASI

Haftanın final gününde Gülcan hanımın gelini Büşra yarışacak. Gülcan hanımın gelini Büşra hanım yapacağı yemeklerle kayınvalidelerden yüksek puan almaya çalışacak. Gülcan hanımın gelini Büşra hanım toplamda 23 puanı geçemezse haftanın birincisi Naciye hanımın gelini Neslihan olacak.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 12 EYLÜL 2019 GÜNÜN PUANLAMASI

Haftanın final gününden önceki gün yarışan yarışmacı Melek hanımın gelini Serap hanım oldu. Melek hanımın gelini Serap hanım kayınvalidelerden üçer puan alarak toplamda 12 puan aldı. Serap hanıma puanı Zuhal Topal'la sofrada yarışmasının sunucusu Zuhal Topal'da 6 puan verdi. Serap hanımın puanı 18 oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 11 EYLÜL GÜNÜN PUANLAMASI

Haftanın ortasında üçüncü yarışmacısı Naciye hanımın gelini Neslihan oldu. Neslihan Hanım Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının üçüncü gününde kayınvalidelerden toplamda 14 puan aldı. Neslihan Hanım'a Zuhal Topal'la sofrada yarışmasının sunucusu Zuhal Topal'da 9 puan verdi ve toplamda 23 puan aldı.