Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. bölümü yayınlandı! EDHO izle

Atv’nin fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 115. bölümü yayınlandı. 'EDHO’nun 115. son bölümünde neler oldu? İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan'ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘EDHO’nun 115. bölümü haberimizde

Giriş Tarihi 13 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 14 Kasım 2018, 00:39
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. bölümü yayınlandı! EDHO izle

İÇİNDEKİLER

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 115. bölümüyle atv ekranlarında yayınlandı. EDHO'nun 115. son bölümünde neler oldu? 'EDHO' 115. bölüm haberimizde…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 115. BÖLÜM TIKLA-İZLE

İlyas'ın öfkesi dinmiyor!

İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan'ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas'a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder.




Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur. Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir.



Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar.



Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır...


EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO 114. BÖLÜM İZLE

İlyas'ın zamanı!

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar.



Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar.



Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez.



Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir...