Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir Vedat' ı öldürüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm 2. fragmanı izle...

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm 2. fragmanda tüyleri ürperten sahne! Atv'nin efsane dizisi Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölümde Tahir Vedat'ı öldürdüğü için teslim mi oluyor? Yarın akşam Atv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümde Nefes ve Tahir'in duygu dolu anları izleyiciyi yine sürükleyecek. Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm 2. fragmanı izle...

Giriş Tarihi 09 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2018, 13:02
Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir Vedat’ ı öldürüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm 2. fragmanı izle...

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı. ATV'nin efsane dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir teslim olacak mı? Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölümde tüyler ürperten sahneler izleyenleri duygulandırdı. İşte Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölümden duygu dolu dakikalar... Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm 2. fragman izle...

SEN ANLAT KARADENİZ 25. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı?

Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi?

Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa'yı durdurabilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 24. son bölüm izle...